0

Lihula jalgpallurid tegid liidriga viigi

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Lihula jalgpalliklubi mängis täna koduväljakul 3:3 viiki Tabasalu jalgpalliklubi II koosseisuga.

"Esimesel poolajal läks Lihula ette 3:1 ja nad pakkusid väga nauditavat jalgpalli. Ega Tabasalul šanssi ei olnud," kommenteeris klubi eelmine treener Jaanus Getreu. "Teisel poolajal lasti endale ikka kaks väravat ära lüüa."

Eriti tunnustas Getreu Lihula jalgpallureid, et need palli võites selle oma tsoonist kiiresti ja kindlalt välja mängivad. "On küll neljas liiga, aga selle mängupildi põhjal ei ole kolmanda ja neljanda liiga tasemel tõepoolest mingit vahet. See oli korralik jalgpall," kiitis ta.

Tegemist oli jalgpalli Eesti meistrivõistluste IV liiga läänetsooni mänguga. Tabasalu JK II on 43 punktiga 17 mängust kindel tabeliliider, Lihula jagab praegu 3.-4. kohta, kuid konkurentidel on veel selle vooru mängud pidamata ja vahed tabeli keskosas väiksed.

Samas liigas mängivad ka Läänemaa Jalgpalliklubi (21 punkti, 7. koht) ja Taebla (11 punkti, 11. koht).

Enne meeste mängu pidasid Lihula staadionil pallilahingu B1 vanuseklassi poisid. Selles kohtumises võitis Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi Tabasalut kindlalt 4:2.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz