Parvlaev Hiiumaa tuleb Tiiut asendama

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Parvlaev Hiiumaa
Parvlaev Hiiumaa. Foto. Urmas Lauri

Seoses parvlaeva Tiiu ajutise liinilt eemale jäämisega teenindavad Hiiumaa liini parvlaevad Leiger ja Hiiumaa.

Parvlaev Hiiumaa väljub esimesele reisile Rohukülast 1.augustil kell 13:00. Kuna eesolev nädalavahetus on üks populaarseimaid nädalavahetusi Hiiumaa külastamiseks, mil saarele on oodata ohtralt külalisi, siis teenindavad Rohuküla- Heltermaa liini kokku kolm laeva.

Neljapäeval, 3.augustil, reedel, 4.augustil ja pühapäeval 6.augustil teeb parvlaevade Leiger ja Hiiumaa kõrval lisareise parvlaev Regula.

Virtsu- Kuivastu liini teenindavad parvlaevad Tõll ja Piret. Järgmine nädalavahetus on jällegi populaarne Saaremaa ja Muhumaa külastamiseks ja seetõttu on reedel, 11.augustil ja pühapäeval, 13.augustil lisatud graafikusse ka kolmanda laeva reisid. Kolmanda laevana teenindab Tõllu ja Pireti kõrval liini parvlaev Regula.

TS Laevad palub reisijatel võimalusel soetada piletid ette e-keskkonnas. E-piletiga tuleb eelisõigusega laevale saamiseks saabuda sadamasse mitte enne eelmise reisi väljumist ja mitte hiljem kui 15 minutit enne piletil märgitud reisi.

Parvlaev Tiiu on avarii tõttu liinilt eemal kuni poolteist kuud. Selle aja jooksul teostatakse dokis laeva täielik ülevaatus, selgitatakse vigastused ja teostatakse remont.

Parvlaev Hiiumaa jääb Rohuküla-Heltermaa liinile kuni parvlaeva Tiiu naasmiseni.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
nb
6 aastat tagasi

jälle see vastik leedo laev tagasi