Laskur Birgitta Vare tuli kuni 14aastaste Eesti meistriks

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Birgitta Vare ja Kristjan Tokko. Foto: erakogu

Nädalavahetusel Haapsalus peetud Eesti kuni 14aastaste meistrivõistlustel laskmises sai läänlastest meistritiitli Birgitta Vare, kes võitis tütarlaste spordipüstoli võistluse harjutuses 30 lasku ringmärki.

Birgitta Vare kogus 247 silma. „Eriti magusaks tegi võidu, et Birgitta edestas teiseks jäänud Narva tüdrukut vaid ühe silmaga,” ütles Haapsalu lasketreener Mati Seppi.

Üldse oli tüdrukute tase sel võistlusel poiste omast parem – poiste võitja kogus 239 silma. Poiste pronksmedali võitis Läänemaa laskur Kristjan Tokko 229 silmaga. Kert Kallas ja Henri-Eerik Reintal olid vastavalt neljas ja viies.
Õhupüstolivõistlusel läänlastel nii hästi ei läinud. Birgitta Vare oli Viljandi ja Narva tüdrukute järel neljas.

Poistest oli Kert Kallas kuues. „Salamisi lootsime Kert Kallaselt medalit. Esimeses seerias laskis ta 79 silma ja oli medalikonkurentsis. Kahjuks oli teine seeria tal ainult 67 silma ja kokku andis 146 silma kuuenda koha. Kolmas koht oli 155 silma,” ütles Mati Seppi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments