Heltermaa sadamas lõpetati tänaseks piletimüük

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kõrgelaid (urmas lauri) (5)
Hiiumaa liinil kurseerib madala veetaseme tõttu praegu vaid parvlaev Harilaid, mille sõsarlaev Kõrgelaid seisab juba pikemat aega Rohukülas kai ääres. Foto: Urmas Lauri

Madala meretaseme tõttu häiritud laevaliikluse tagajärjel on Heltermaa sadamas ootel ligi 400 rajameetrit sõidukeid, teatas Tallinna Sadama turundus- ja kommunikatsiooniosakonna juhataja Sirle Arro.

Hiiumaa liini teenindab parvlaev Harilaid, mis võtab pardale kuni 100 rajameetrit sõidukeid ja teeb väljumisi Heltermaa sadamast orienteeruvalt iga nelja tunni järel.

TS Laevad lõpetas piletimüügi Heltermaa-Rohuküla suunal, sest sõidukitest tekkinud järjekorra teenindamiseks on vaja vähemalt nelja reisi ja selleks kulub vähemalt 12 tundi.

TS Laevad palub Hiiumaalt mandrile sõita soovivatel inimestel on plaanid ümber muuta ja täna mitte sadamasse ootama tulla.

Järgmine parvlaeva Harilaid väljumine Rohukülast kell 20.05 ja Heltermaalt orienteeruvalt kell 22.00.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments