Liiklusõnnetuses Narva maanteel sai vigastada kolm inimest

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

politsei symbolfoto

Eile kell 17.30 oli liiklusõnnetus Ida-Virumaal Vaivara vallas Tallinn-Narva maantee 190. kilomeetril, kus  52-aastane naine sõitis sõiduautoga  Toyota Avensis otsa ees liikunud sõiduautole Volvo V40, mida juhtis 30-aastane Andrei. Toyota juht ja kaasreisija, 45-aastane Evgeny toimetati Ida-Viru keskhaiglasse. Volvos kaasreisijana viibinud 53-aastane Sergei toimetati Narva haiglasse.

Eile kell 12.36 juhtus liiklusõnnetus Otepääl Tehvandi tänaval, kus 12-aastane poiss sõitis jalgrattaga vastu kõnnitee äärekivi ja kukkus. Hiljem toimetas poisi isa ta Otepää kiirabisse.

Kell 17.14 juhtus õnnetus Tallinnas Paldiski maantee ja Järvekalda tee ristmiku lähedal, kus 53-aastane Tatjana sõitis sõiduautoga Volkswagen Polo otsa jalgratta- ja jalgteel sõiduteed ületanud jalgratturile, 63-aastasele Svetlanale. Jalgrattur toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse kontrolli. 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments