GALERII: Haapsalu sai romantilise postkaart-märkmiku

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 14

Erki Rammo postkaart-märkmik Foto: Arvo TarmulaFotod: Arvo Tarmula

Vabakutseline fotograaf ja kunstnik Erki Rammo andis välja sulnilt romantilise Haapsalu teemalise märkmiku, mille iga leht võiks olla omaette postkaart.

Rammo rääkis, et idee sündis juba eelmisel aastal, aga siis polnud tal veel väga täpset ettekujutust, mis sellest kõigest välja võib tulla.

Kõige huvitavam osa protsessist olid mehe sõnul kohtumised kuurortlinna jaoks märgiliste paikade esindajatega – kultuuri- ja ajaloolised objektid, rohked kohvikud, tippürituste korraldajad – kõik need olulised verstapostid leiab kaunilt kujundatuna eraldi lehekülgedena. Paljud neist panid Rammo ideele õla alla ja toetasid postkaart-märkmiku tootmist rahalise panusega. Ka Haapsalu linnavalitsus aitas selle valmimiskulusid katta ja ostis märkikke ka esinduskingituseks.

Rammo tänab kõiki, kes tema ettevõtmist toetasid.

Osta saab Rammo romantikamärkmikku Haapsalu Konsumist, Apollo raamatupoest, turismiinfokeskusest Karja tänaval, Fra Mare ja Laine spaast ning nüüd juba ka mitmetest Haapsalu kohvikutest.

Kas sellesse kaunisse märkmikku ka märkmeid teha raatsib, on juba igaühe enda otsustada.

Erkki Rammo postkaart-märkmik Foto: Arvo Tarmula Erkki Rammo postkaart-märkmik Foto: Arvo Tarmula Erkki Rammo postkaart-märkmik Foto: Arvo Tarmula Erkki Rammo postkaart-märkmik Foto: Arvo Tarmula Erkki Rammo postkaart-märkmik Foto: Arvo Tarmula Erkki Rammo postkaart-märkmik Foto: Arvo Tarmula Erkki Rammo postkaart-märkmik Foto: Arvo Tarmula Erkki Rammo postkaart-märkmik Foto: Arvo Tarmula IMG_8435 IMG_8436 IMG_8437 IMG_8438 IMG_8439

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
.
7 aastat tagasi

Ostisn, tõesti ilus. Natuke (mitte ainult linna) reklaamimaiguline. Ainuke viga, et lugeda väga raske (väga väike kiri)!

...
7 aastat tagasi

Väga ilus!