Riguldis põrkasid autod kokku

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

PolitseilogoEile õhtul kella 20 paiku oli Riguldis avarii, kus sai kannatada kolm inimest. 

Riguldi-Dirhami tee 3. kilomeetril, Riguldis, põrkasid kõvakattega kahesuunalisel teel kokku 46-aastase Alexanderi juhitud sõiduauto Suzuki SX4 ja 85-aastase Kaljo juhitud sõiduauto Opel Astra.  

Mõlemad juhid ja Opelis olnud kaasreisija, 64-aastane Arvo, toimetati Läänemaa haiglasse. 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
ma
8 aastat tagasi

Süüdi polnud üldse vanem mees.

hallooo,hallooo
8 aastat tagasi

Kurb küll, aga statistika näitab midagi muud.Load võiks saada alates 25 eluaastast. Tegelikult nii alam kui ülempiir on äärmuslikud.Mõlemal juhul peaks ikka määrav olema tervislik seisund nii füüsiline kui vaimne.

hallooo
8 aastat tagasi

Seal , 3 km, on ju jumalast sirge tee . Kuidas see kokkupõrge sai tekkida ? Kokkupõrke põhjustajat ma muidugi ei tea, võib olla on süüdi noorem juht , aga arvan järgmist ………Kas “vanadekodu ” ei võiks mõistust pähe võtta ning ei roniks rohkem autorooli ? On ilmselge , et autojuhtimisel peaks mingi eapiirang olema , kus sellest vanemana enam rooli ei istu . Liikluses olles näeb tihti selliseid vanureid , kes sõidavad veneaegselt 70 km tunnis ja ilmselgelt takistavad üldist liiklusvoogu ! On ju teada , et vana inimese reaktsioon ei ole selline nagu nooremal inimesel aga seda enam… Loe rohkem »