Neljapäeval püütakse Iloni Imedemaa hoovis ööliblikaid

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Matsalu loodusfilmide festivali raames tutvustab Eesti loodusmuuseumi liblikauurija Aare Lindt neljapäeva õhtul kell 20 Iloni Imedemaa hoovis huvilistele liblikate elu-olu.

Ööliblikate püüdmiseks peab väljas olema pime. Seepärast saab Aare Lindt oma ööliblikate püüdmise tehnikat ja varustust tutvustada alles õhtuhämaruses. Kavas on koos huvilistega pimedas hoovis liblikauurijale omase varustusega ööliblikaid püüda ja määrata. Aare Lindt tutvustab seejuures ka liblikate elu-olu lähemalt. Õhtu käigus saavad huvilised teada, miks lendavad ööliblikad valgusele, millest nad toituvad, kus elavad ja mille poolest erinevad ööliblikad päevaliblikatest.

Matsalu loodusfilmide festivali programmi raames on juba mitu aastat Iloni Imedemaa saalis näidatud festivali filme, nii on see ka tänavu. Lisaks saavad huvilised sel aastal osa ka loodusharidusprogrammidest.   

Ööliblikaid võib uurima tulla kogu perega.  Töötoas osalemine on tasuta.

Maarja Kõuts

SA Haapsalu ja Läänemaa Muuseumid turundus- ja kommunikatsioonijuht

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments