Läänlased said Linnamäel kaks poodiumikohta

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

motokross2Linnamäe motokrossil kihutamas Rene Gilden. Foto Hannes Prikk

Taasiseseivuspäeval sõideti Linnamäe lähistel Sepa krossirajal Hartwall Jaffa Eesti noorte karikavõistluste ja Freetime Mini sarja viimane etapp kus Lääne MK sõitjatel õnnestus haarata paar poodiumikohta.

Linnamäele oli tulnud üle 100 krossisõitja, et võtta mõõtu tosinas erinevas masinaklassis. Meeldiv oli tõdeda, et osavõtjaterohkeim oli seekord 50 jun masinaklass 24 osavõtjaga. Väiksemad ja nappide võistluskogemustega poisid-tüdrukud said omavahel võistelda ja sõit kulges suuremate viperusteta.

Lääne MK sõitjad jõudsid medalikohale nii kahe- kui ka neljarattalisel masinal. Mini MX 35+ klassis kerkis poodiumi kolmandale astmele võistluste peakorraldaja Ervin Kuris, kes ühtlasi kindlustas ka hooaja kokkuvõttes kolmanda koha. Quad 200 klassis sai samuti kolmanda koha Markkus Kõre.

Lääne MK tänab toetajaid: Palivere Priitahtlikud Pritsumehed, Läänemaa Veoautokeskus, Trei Puidukaubad, Kastani Toidukaubad, Yamahakeskus, OÜ Laurma, Taebla Auto, Mullo Transport, Ummacar Auto, Läänemaa Ehitus, Triovara Haldus, Cramo, Nevi Reklaamtrükk, Javak, Apslund Kinnisvara, Cafe Tallinn, Stokker

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments