Haapsalu street põhiturniiri võitis Nõva Stroh

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

Nõva meeskond vasakult: Ove-Kristjan Kallas, Raiko Orumaa, Ingmar Kasemetsa, Argo Orumaa, Mart Kihulane, Paul Ööbik, ees meeskonna väsimatu toetaja ja fänn Margo Roosileht. Triin tammistu

Nõva Stroh. Foto: Arhiiv

Pühapäeval toimunud Lääne–Eesti streetballivõistluse Haapsalu street põhiturniiri võitis Nõva Stroh. Meeskond sai jagu kõikidest vastastest. Võideti Tallinna Cipaxit 12:5, Haapsalu Nice One´i 13:11, Põhja-Tartut 11:7, Orissaaret 16:11 ja Haapsalu K.E.M.M.-i 16:11.

Nõva meeste edu pole ka mingi ime, sest meeskond võitis eelmisel hooajal samal võistlusel meistritiitli. Põhiturniiril koosnes Nõva Stroh meeskond neljast Orumaast (Argo, Ergo, Raiko ja Reno), neile lisandus Ove-Kristjan Kallas.
Haapsalu Street on viimastel aastatel aina tõusva tasemega, nii ka seekord. Osalevad Tartu ja Tallinna meeskonnad, Läänemaa liider Nõva ja Saaremaa värske korvpallimeister Orissaare. Mängud viiakse läbi 4:4 üle kogu välja ja USA streetballireeglitest ülevõetud süsteemiga. See nõuab mängijatelt head tehnikat ja vastupidavust ning kiirust. Emotsioon on mängudes alati sees.

Haapsalu Street finaalmängud toimuvad pühapäeval, 16. augustil Haapsalu Kutsehariduskeskuse väljakul Uuemõisas. Algus on kell 12. Kell 14 toimub esmakordselt võistluse ajaloos pealtpanekuvõistlus, mis saab olema omaette elamus. Võistluste info: http://street.tuulberg.ee/

Põhiturniiri järjestus:
1. Nõva Stroh 5 0
2. Põhja-Tartu 4 1
3. Tallinna Cipax 3 2
4. Orissaare 2 3
5. Haapsalu Nice One 1 4
6. Haapsalu K.E.M.M. 0 5

 

Heinar Tuulberg

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments