Läänemaa JK alistas Saaremaa Maleva 4:0

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

jalgpall

Foto: Alver Kivi

Läänemaa JK Haapsalu mängis laupäeval, 1. augustil kell 16 Kuressaares Saaremaa Malevaga. Kohtumisele minnes oli üks ja kindel eesmärk: võtta 3 punkti ning hoida seljatagune puhtana. Need eesmärgid saadi täidetud ning võideti 4:0, teatas klubi oma Facebooki lehel.

Läänemaa JK Haapsalu alustas mängu tempokalt ning juba esimesel minutil löödi ka esimene värav. Aare Avila leidis sööduga kaitseliini seljataha Martin Salfi, kes palli värava alla nurka saatis.

Palju ei pidanud ootama ka teist väravat. Vladislav Šikirjavõi triblas mööda mitmest Maleva kaitsemängijast ning saatis löögi väravale, mis lendas küll otse väravavahile kätte, kuid imekombel suutis väravavaht selle palli väravasse pudistada. Esimene poolaeg möödus täielikult Läänemaa JK Haapsalu kontrolli all, kuid realiseerimine oli nõrgavõitu ning seetõttu rohkem väravaid ei löödud.

Teisel poolajal jätkus sarnane mängupilt esimesele. 3:0 värava autoriks sai Aare Avila, kes väravavahi tõrjest tagasipõrkunud palli väravasse saatis.

Enne 4:0 väravat mängu viimasel minutil oli läänlastel mitmeid kuldseid võimalusi, kuid mingil põhjusel ei suudetud neid realiseerida. 4:0 värava lõi Martin Salf, kes sai vasakult äärelt söödu Kristjan Koppelilt ning seejärel saatis mänguvahendi karistusala piirilt posti põrkega väravasse.

Pärnu Jalgpalliklubi alistas samal ajal võõrsil Saaremaa JK aameraaSi seisuga 3:0 ning Kärdla linnameeskond viigistas FCF Tallinna Ülikooli duubelmeeskonnaga, mis tähendab, et Läänemaa ja Kärdla vahe on nüüd kõigest 3 punkti.

Liigatabeli tipus on aga meeskondade järjestus endiselt sama: Pärnu Jalgpalliklubil on 32 punkti, Kärdla linnameeskonnal 29 punkti ning Läänemaa JK Haapsalul 26 punkti.

Läänemaa JK Haapsalu järgmine mäng on pühapäeval, 9. augustil kell 14 Vändra staadionil, kus mängitakse Vändra Vapruse duubelmeeskonnaga.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments