Kaks roolijoodikut jäi autost ilma

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Reididel tabatud roolijoodikud peavad arvestama, et mitmendat korda vahele jäädes võivad nad ka autost ilma jääda. Foto: Tairo Lutter

Politsei. ARHIIV

Pärnu maakohus otsustas konfiskeerida sõiduauto kahelt tänavu suvel purjuspäi rooli istunud ja selle eest kohtus süüdi mõistetud roolijoodikult.

Purjuspäi ja lubadeta sõitma läinud Valeri mõistis kohus aastaks kaheksaks kuuks ja 12 päevaks vangi. Valeri sõitis autoga purjuspäi juuli alguses Lihula vallas. Valeril polnud ka juhilube, mis olid talt juba kevadel purjuspäi juhtimise eest viieks kuuks ära võetud. Kohtunik otsustas Valerilt auto konfiskeerida, sest meest on varem juba kahel korral purjuspäi autojuhtimise eest karistatud. Sellest hoolimata juhtis Valeri autot purjuspäi edasi.

Valerilt ära võetud Rover 416 asub praegu Haapsalu politseijaoskonna hoiuplatsil. Valeril tuleb kinni maksta ligi 500 eurot kohtukulusid.

Purjuspäi juunis Lääne-Nigulas autoroolis olnud Arvo mõistis kohus tingimisi kümneks kuuks vangi ja võttis talt kümneks kuuks ära juhiload. Sõiduauto otsustati Arvolt samuti igaks juhuks ära võtta, sest oli põhjust arvata, et Arvo läheb purjuspäi sõitma ka edaspidi. Arvolt ära võetud Opel Vectra on esialgu Arvo valduses. Kohtukulusid tuleb Arvol kinni maksta üle 700 euro.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
13 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Karla
8 aastat tagasi

+8 korteriga korrusmajja sissesõitmine-mille taghajärjel tekkis küsimusi selle kasutamise elukõlbulikkuses..ja veel…peale seda puku lihtsalt kitsed jooksid ümber maja ja lihtsalt sõitsid minema…kuna Erwin kakerdas tuppa ja keeras ukse lukku…
kas selline asi on normaalne???

Kübe
8 aastat tagasi
Reply to  Karla

Erwin on normaalne tegelane. Majad on kehvasti ehitatud lihtsalt.

Karla
8 aastat tagasi

kui peale raskes joobes sooritatud avariid kus oli kannatanu ja materiaalne kahju kümnetes tuhandetes jäävad load alles…siis tekib Lääne Prokuratuuri aususes küsimusi…

Karla
8 aastat tagasi

Ervinil Sutlepast load alles?

Kübe
8 aastat tagasi

Pole lube, pole autot, ainult kondiaur.

Kübe
8 aastat tagasi

Meil seda muret pole.

kübemure
8 aastat tagasi
Reply to  Kübe

..et napsisena rolli istud või, et auto käest ära võetakse?

maali
8 aastat tagasi

Just,vöikski vötta…korra napsusena roolist tabatakse,auto käest ära,isegi,kui see on naabrimehe vöi naise auto.mis krdi hellitamine see on,arumaisaa…ja viinaravile saata raiped!

Hämmastav
8 aastat tagasi

Sõiduauto otsustati Arvolt samuti igaks juhuks ära võtta, sest oli põhjust arvata, et Arvo läheb purjuspäi sõitma ka edaspidi. ???????
Igaks juhuks võiks ju siis kõigil roolijoodikutel autod konfiskeerida? Mis põhjus see arvamine on, seal pole ju veel tegu taga?
Mitte, et roolijoodikud minu lemmikud, vad see, et siis peaks KÕIGIL roolijoodikutel autod konfiskeerima, igaks juhuks?

?
8 aastat tagasi

Mõisteti vangi ja auto võeti igaks juhuks ära ,et ehk läheb sõitme. Mees pidi vangis olema ??

Tont.
8 aastat tagasi

Tundub,et ikka kõige rohkem kasvatab rahakott. E. tonn trahvi.Ja kui nädala jooksul pole makstud,siis auto ära.

Olgem õiglased.
8 aastat tagasi

Kohtukulud saab ka autode arvelt maha arvestada.

sundmüük ja
8 aastat tagasi

konfiskeerimine on erinevad asjad.