Haapsalu Linnamajanduse juhiks saab Urmas Koppe

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

Haapsalu Linnamajanduse ASi nõukogu tegi Nordeconi objektijuhile Urmas Koppele ettepaneku asuda juhtima Haapsalu Linnamajanduse akstiaseltsi.

„Töölepingut ei ole veel sõlmitud, aga räägitud on küll ja oma nõusoleku olen andnud,” ütles  

Urmas Koppe eile Lääne Elule.

Rohukülas elav Koppe ütles, et tahab töötada kodukohas, aga tema ehitusinseneri kvalifikatsioonile vastavat tööd Läänemaal eriti ei pakuta.

„Uus töö ja paremat ei ole pakkuda,” põhjendas Koppe nõustumist.

Haapsalu aselinnapea ja Linnamajanduse nõukogu esimees Peeter Vikman ütles, et nõukogu vaatas üle need, kes kandideerisid kevadel Haapsalu Linnahoolduse OÜ juhi kohale.

„Vaatasime kandidaadid läbi ja kutsusime Koppe vestlusele,” selgitas Vikman. Koppele langes nõukogu valik seetõttu, et mees on varem kandideerinud ka Veevärgi juhi kohale, aga mõlemal korral jäi ta pingereas teiseks.

„Nii et iga kord sõelale jäänud mees,” ütles Vikman.

Linnamajanduse juhi palga kohta ütles Vikman, et „palgast võib-olla peame veel rääkima”.

Koppe hakkab Linnamajandust juhtima 3. augustist. Praegu juhib Linnamajandust Alo Lõps, kes teeb seda Linnahoolduse juhi töö kõrvalt. Lõpsi leping Linnamajanduses lõpeb 31. juulil.

Haapsalu Linnamajanduse nõukogu lõpetas 16. juunil kauase juhi Koit Vare töölepingu poolte kokkuleppel. Ajutiseks juhiks sai Alo Lõps.

Nii nagu Lõps, nii on ka Koppe Reformierakonna liige. Ta kuulub Ridala piirkonnaorganisatsiooni juhatusse.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
39 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Rene
8 aastat tagasi

Olge õnnelikud et Koppe. Tegemist tegelikult aumehega, kes oli väsinud vanast tööst, kuna areneda ei olnud võimalik sinna kuhu sooviti, kuna kontsernil on oma sisepoliitika.

Rehepapp
8 aastat tagasi

See siiski selline poolkõva ametipost, oled ühisuste peksupoiss ja hääbuv teema üldiselt. Alo poisil on moosisai näppude vahel, see palju parem amet. Lihtsalt imelik, et suurte kogemustega ehitusinsener ja ikka veel objektijuht?

Elanikule
8 aastat tagasi

Olgu pealegi ülbed ja ebapädvad, peaasi on head suhted ülemustega. Käsi peseb kätt. Eelpool kommenteerijal on õigus, et linn väike ja ausat nägu on ikka raske säilitada. Ahvatlused on suured. Raha ja reisid. Nautige suve!

Elanik
8 aastat tagasi

Haldurid on ülbed ja ebapädevad. Nendega suhelda küll ei taha. Vare ei osanud inimestega üldse töötada Täiesti arusaamatu, kuidas selline inimene saab ettevõtet juhtida.

!!!
8 aastat tagasi

Siin on uurival ajakirjandusel tööd kui Linnavalitsust ei huvita tema allasutuses toimuv.

Jukule
8 aastat tagasi

Puhaku rahus. Täitevkomiteed ammu pole.Egas igavesti juhtida saa. Las kamandab kodus. Ta vist ju ammu pensionär.

Anonüümne
8 aastat tagasi
Reply to  Jukule

Kui sa Jukule teadmisi jagad meenutades sellist komiteed, siis peaksid ise ka juba vana lubjakas olema. Vanad sotid peab ikka selgeks rääkima.

Juku
8 aastat tagasi

Huvitav kas see Koppe suudab oma sõna ka maksma panna või peab ikka Paesülla ees pugema, Kes temale ei meeldi, sel tulevikku seal pole.
Rahakott ju tema käes.

kummipael
8 aastat tagasi
Reply to  Juku

Mis ametit sina Juku seal Linnamajanduses ka pead?

Ettepanek
8 aastat tagasi

Süües kasvab isu. vahetevahel tuleks kaadrit vahetada, kui vanad on ennast täis söönud, raha ja rikkust kogunud, reisinud. Lasku nüüd teistel ka toimetada. Ainult imestama paneb, kus need revisjonid ja audiitorid pole midagi aru saanud ja ikka veel pool miljonit kasumit ka. Vaja kõik juhid Linnamajndusse õppima saata.

kummipael
8 aastat tagasi

Minu jaoks on kõik eraettevõtted, vahet pole – peale ühe, mis minu oma. Mul endal polnud asjast pikka aega aimugi, kuniks sain kirja, mille lõpus oli lugupidamisega Teie swedbank. Sellest ajast tunnen ennast hoopis teise inimesena.

Aga
8 aastat tagasi

miks muidu võimule tahetakse ju see ikka kasulik on.Oma ja firma raha läheb tihti segi. Ja teadagi kelle huvides.