Vormsi vallavalitsuse teated

Kylaline

info@le.ee

Norrby sadamaala detailplaneeringu eskiislahenduse avalik arutelu

Vormsi vallavolikogu algatas 28. märtsi 2014. a otsusega nr 7 üldplaneeringut muutva Norrby sadama detailplaneeringu kokku 1,6 ha, mis hõlmab RMK omanduses olevat ligikaudu 0,2 ha suurust 100% riigikaitsemaa sihtotstarbega katastriüksust tunnusega 90701:003:0304, munitsipaalomanduses olevat 1,25 ha suurust Norrby sadama katastriüksust 90701:003:0319 ja eraomanduses olevast katastriüksusest 90701:003:0613 ligikaudu 0,2 ha.
Detailplaneeringu eesmärk on anda tingimused olemasoleva hoone rekonstrueerimiseks vaatlustorniks-puhkekohaks ning 5–10 väikeehitise-paadikuuri (kuni 20 m2) asukoha ja hoonestustingimused, kommunikatsioonilahenduste väljatöötamine, planeerida maa-alale puhkekohad, kuivkäimla, slipikoha, juurdepääsutee ja parkimisala, maismaal paiknevad navigatsioonimärkide asukoha määramine, katastriüksuse 90701:001:0304 sihtotstarbe muutmine üldkasutatavaks maaks.
Norrby sadamaala detailplaneeringu eskiislahenduse avalik arutelu toimub kolmapäeval, 15. aprillil kell 9 koolituskeskuses.
Norrby sadamaala detailplaneeringu eskiislahendusega on võimalik tutvuda Vormsi vallamajas ja dokumendiregistris Vormsi valla kodulehel www.vormsi.ee, avalik teave http://avalik.amphora.ee/vormsivv/index.aspx?type=12&id=105155.
Küsimusi ja ettepanekuid on võimalik esitada e-aadressil vv@vormsi.ee või kirjalikult valla kantseleisse.
Algmaterjalidega on võimalik tutvuda Vormsi valla kantseleis või Vormsi valla kodulehel www.vormsi.ee avalik teave http://avalik.amphora.ee/vormsivv/index.aspx?type=12&id=83847

Vormsi Vallavalitsus

Rumporanna detailplaneeringu eskiislahenduse III avalik arutelu

Vormsi vallavolikogu algatas 27. veebruari 2012. a otsusega nr 5 üldplaneeringut muutva Rumporanna detailplaneeringu koostamise 8,6 ha suurusel maa-alal, mis hõlmab Rumporanna katastriüksust tunnusega 90701:002:0335 100% üldkasutatav maa ja Väinameres paiknevate sadamakanalite ala.
Detailplaneeringu eesmärk on planeerida olemasoleva telkimisplatsi rekonstrueerimist, planeerida maa-alale puhke-lõkkekohad, kuivkäimlad, slipikohad, juurdepääsuteed ja parklakohad, maismaal paiknevad navigatsioonimärgid ja kanalite navigatsioonimärgid, planeerida kadastiku harvendamist ja puhastamist, sadamaaugu toestuse renoveerimist, sadamaaugu ja kanali süvendamist, muuli rekonstrueerimist ja kanali süvendamist ning kuni 15 väikeehitise-võrgukuuri (kuni 20 m2) asukohti ja hoonestustingimusi, ühe suurema paadikuuri (kuni 200 m2) asukohta ja hoonestustingimusi ning pontoonsildade asukohti, planeerida telkimisplatsi ja paadikuuride elektrivarustust.
Rumporanna detailplaneeringu eskiislahenduse III avalik arutelu on kolmapäeval, 15. aprill kell 10.30 koolituskeskuses.
Rumporanna detailplaneeringu eskiislahendusega on võimalik tutvuda Vormsi vallamajas ja dokumendiregistris Vormsi valla kodulehel www.vormsi.ee avalik teave http://avalik.amphora.ee/vormsivv/index.aspx?type=12&id=105171.
Küsimusi ja ettepanekuid on võimalik esitada e-aadressil vv@vormsi.ee või kirjalikult valla kantseleisse.
Algmaterjalidega on võimalik tutvuda Vormsi valla kantseleis või Vormsi valla kodulehel http://vormsi.ee/omavalitsus/avalik-teave/ ja
http://avalik.amphora.ee/vormsivv/document.aspx?id=48481.

Vormsi Vallavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments