Enne lauatennisefinaali juhivad Vestli, Latt ja Reinaru

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Karin Talving võistlushoos. Foto: erakogu

Lauatennise Haapsalu GP neljanda etapi finaalis alistas Toomas Vestli 3:1 Erik Lindmäe (LTK Pingpong) ning võitis etapi ja juhib ka üldkokkuvõttes 147 punktiga. Kolmanda koha mängus võitis Aaro Õismets 3:1 Harry Saare (LTK Pingpong).

Kokkuvõttes on 131 punktiga teine Andrus Steinbach (Haiba SK), kolmas 131 punktiga Jaanus Saviots (Haapsalu LTK) ja neljas Aaro Õismets, kes on kogunud 121punkti.

Kui Vestlil paistab esikoht käes olevat, siis teistel tuleb oma taset veel näidata ja finaalis tugevasti pingutada.

Naistest on kindel liider valitsev Eesti meister Kätlin Latt (LTK Kalev) maksimaalse punktide arvuga 150. Järgnevad meie neiud Janely Vestli 137 punktiga, Kristiina Seiton 127 punktiga ja Karin Talving 121 punktiga.

Rahvaliiga finaalis võitis Simon Loomets (LTK Kalev) 3:0 Mihkel Puhmi. Kokkuvõttes juhib aga 146 punktiga saarlane Janek Reinaru, järgnevad 138 punktiga Mati Paat (Hps.LTK), 135 punktiga Hillar Mänd (P-Jaagupi) ja Mihkel Puhm, kellel on 132 punkti.

Igamehe paarismängudes on kindlad liidrid Toomas Vestli 67 punktiga ja Janely Vestli 69 punktiga.

Finaaletapp toimub 7. veebruaril Wiedemanni spordihoones.

Heikki Sool

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments