EKRE: kooseluseaduse-vastased tikutopsid on üllatavalt populaarsed

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Mart Helme. Foto: Arvo Tarmula

Eesti Konservatiivse Rahvapartei (EKRE) välireklaamikampaania ühe juhi Urmas Espenbergi sõnul osutusid tikutoosid kirjaga “Tuld kooseluseaduse vastu” sedavõrd populaarseks, et Leedust telliti neid mitukümmend tuhat juurde.

EKRE lõpetab välireklaamikampaania teisipäeval Tallinnas Tammsaare pargis, kus näidatakse kasutuses olnud välireklaame ja jagatakse ka kooseluseaduse-vastaseid tikutopse tekstiga “Tuld kooseluseaduse vastu”. EKRE rahastas partei valimiskampaaniat omavahenditest – erinevalt parlamendierakondadest, kes ERKE sõnul teevad välireklaami maksumaksja raha eest ja lasevad lendu sadu tuhandeid eurosid.

“Kui kartellierakondadel on 100 plakatit ühes kohas, siis EKRE-l on ringkondades üks plakat 100 kohas”, ütles konservatiivide esinumber Lääne-Virumaal, Anti Poolamets ERKE pressiteate vahendusel. “Lisaks traditsioonilisele välireklaamile kasutas EKRE oma kampaanias palju liikuvaid plakatitega treilereid, millega sõideti läbi suur hulk väiksemaid ja suuremaid kohti, kohtuti rahvaga. Saime väga head tagasisidet, mis annab veendumust, et EKRE on väga tõsine pretendent nelja kartellierakonna võimumonopoli lõhkumiseks.”

“Välireklaami järel alustab EKRE ukselt uksele kampaaniat, kohtumised valijatega kaubanduskeskustes ja muudel üritustel juba käivad, jaanuari lõpus stardib ka üsna massiivne telereklaam,” lisas Espenberg. Lisaks saavad inimesed üle Eesti enda postkastidesse partei ajalehe.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
andres_indrek
9 aastat tagasi

Tiblad seina äärde koos oma kooseluseadusega!-võtke kätest ka kinni ja laulge Internatsionaali…Dolbajoobõ bljäd…

jah
9 aastat tagasi

Kes ikka tasuta kraamile “ei” ütleb. Tikud kuluvad ikka ära.

:D
9 aastat tagasi

Yana Toom, Sina vääää???

haapsallane
9 aastat tagasi

Tuld EKRE pihta! Natsid maha!