Haapsalus on ohtlikult libe

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 9

Viimastel päevadel on Haapsalu tänavatel liikumine olnud jalakäijate jaoks libeduse tõttu tõeline väljakutse. Kõnniteed meenutavad kohati rohkem liuvälja kui teed.

Fotod: Arvo Tarmula.

libedus (1) libedus (2)  libedus (4) libedus (5) libedus (6) libedus (7)  libedus (9)

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
20 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
sa
9 aastat tagasi

Vallo mine ka kukele ega elu ainult tagalinnas raudtee ning Posti tn.ei käi Tallinna mnt. minnes kaubamaja suunas pole võimalik! Täna hommikul tuli 80.dates vana-proua jalaka tänavalt Niine peatuseni 45 minutit et söögi järgi minna aga kuidas pärast kotiga tagasi ma ei kujuta ettegi!

Vallo
9 aastat tagasi

Kuulge inimesed posti tn lihula mnt jaama tn ja raudtee tn olid ilusti liivatatud jalakäiad saavad ülihästi liikuda ei ole mingit libisemise ohtu. Tagalinnas on ka teed liivatatud kõik on hästi.

mitteviriseja
9 aastat tagasi

Linnavalitsusel on lepingud teede ja kõnniteede hooldajatega. Linna põhitänavaid hooldab selline firma nagu Lääne Teed OÜ ja kõrvaltänavate ja kõnniteede hooldust teostab Haapsalu Linnamajanduse AS. Selle töö eest maksab linn neile. Kas linnavalitsus maksab siis vähe või ei maksa üldse, et hooldusega probleemid. Liivakott kaenlas käimine pole ju tõsiselt mõeldud eelnevas kommentaaris.

!!!!!
9 aastat tagasi

Ârge kiruge teehooldajat vaid liivakott kaenlasse, naastsaapad jalga ja valige òige
liikumiskiirus ning naerdes edasi!!! ;))

no
9 aastat tagasi
Reply to  !!!!!

mina olen poolt!!! 😛

no
9 aastat tagasi

ainult vinguks ja viriseks. ei saa kohe inimene muidu, kui midagi peab koguaeg hammaste vahel krigisema. ei pea keegi Su elu ja tervise eest rohkem hoolt kandma, kui Sina ise, armas inimene. Oma särk on ihule ikka käige lähem ja seda tuleb Sul endal ikka pesta ka triikida ning parandada, kui auk sisse rebeneb. Kus kohast üldse on tulnud selline arusaam, et küll OV, küll LV, küll riik peab meie eest muudkui kõik ära tegema? aita ennast kõigepealt ise, küll siis aitavad teisedki!

targutaja
9 aastat tagasi

ei tea, kas nüüd oleks aeg hakata linnavaraametit reformima.

to naastud
9 aastat tagasi

Sinu kommentaar oli küll veidi rumal 🙂 Kõnniteede hooldamine on ju linna kohustus ning selle libeduse vastu saab ju lihtsalt midagi ette võtta?! Palava ilma üle vaevalt keegi linnavalitsusse kaeblema läheb, sina võib-olla tõesti.

Naastud
9 aastat tagasi

Kauplustes saadaval mõne euro eest saapataldade alla tõmmatavad naelikud ja edasi võid lausa joosta. Loodus on paratamatus. Samamoodi võib suvel vinguda et on palav ja miks keegi midagi ette ei võta, või vihma sajab ja kingad saavad märjaks.

Tõukelegud moodi
9 aastat tagasi

Hakkame kelke tõukama, saab turvaliselt sihtpunkti! Ja korraga kuni 2 inimest. Ahoi!

Kodanik.
9 aastat tagasi

Jalutasime perega Uuemõisa. Ja oh üllatust, Ridala vald on muretsenud enda teedele rohkelt killustikku,kõndida oli lausa lust. Tagasi haapsalu tänavale jõudes oli masendus taas jalge all.
Ärge toppige siis seda vähestki maha vaid laseme uiskudel ringi,see liiklemine oleks tunduvalt kergem,kui sellel kübel killustikul.