Galerii: Advendikontsert Haapsalu Sotsiaalmajas

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 30

Haapsalu Sotsiaalmajas oli täna võimalus osa saada nii mõnestki esmaesitlusest. Esimest korda astus avalikkuse ette erivajadustega noorte teatritrupp, Netty koor laulis uue laulu ning tantsurühm Susannad tõi vaatajateni uue tantsu.

Erivajadustega noorte teatritrupp valmistus Aivo Paljasmaa juhendamisel etenduseks kaks kuud. "Viimane proov oli neli päeva tagasi," ütles Paljasmaa ning lisas, et ei tahtnud enne esietendust proovidega liiale minna.

Kuidas etendus "Kuhu kadusid prillid?" välja kukkus, seda lavastaja kommenteerida ei osanud. "Läksin jalust ära, et ma oma saalisolekuga noori näitjelaid ei eksitaks," ütles Paljasmaa Lääne Elule.

Tükk õnnestus, sest saal elas kaasa ning tunnustas näitlejaid sooja aplausiga.

Naiskoor Netty laulis Tiia Kaukese ja Maaja Moppeli juhendamisel advendi- ja jõuluajale sobilikke laule, millest mõni oli alles hiljuti loodud.

Nagu Sotsiaalmajas kombeks saanud, astus venekeelsete lauludega üles ansambel Bõliina Ljudmila Jampolsjaja juhendamisel.

Erivajadustega noored olid teatrietendusest innustust saanud ning astusid lisaks üles kahe toolitantsuga ning kontserdi lõpetas tantsurühm Susanna. Nii erivajadustega noorte kui ka tantsurühma Susannad juhendaja oli Eha Toomsar.

Erivajadustega noorte teatritrupp astub etendusega "Kuhu kadusid prillid?" üles kümmekond korda, ütles lavastaja Aivo Paljasmaa. Sel aastal esinetakse kindlasti veel jõulude ajal, kavas on esinema minna ka mitmele erivajadustega inimestele mõeldud üritusele.

Fotod: Urmas Lauri

Advendikontsert Sotsiaalmajas (3) Advendikontsert Sotsiaalmajas (21) Advendikontsert Sotsiaalmajas (25) Advendikontsert Sotsiaalmajas (33) Advendikontsert Sotsiaalmajas (40) Advendikontsert Sotsiaalmajas (52) Advendikontsert Sotsiaalmajas (58) Advendikontsert Sotsiaalmajas (61) Advendikontsert Sotsiaalmajas (75) Advendikontsert Sotsiaalmajas (78) Advendikontsert Sotsiaalmajas (83) Advendikontsert Sotsiaalmajas (89) Advendikontsert Sotsiaalmajas (102) Advendikontsert Sotsiaalmajas (104) Advendikontsert Sotsiaalmajas (115) Advendikontsert Sotsiaalmajas (134) Advendikontsert Sotsiaalmajas (135) Advendikontsert Sotsiaalmajas (136) Advendikontsert Sotsiaalmajas (137) Advendikontsert Sotsiaalmajas (142) Advendikontsert Sotsiaalmajas (151) Advendikontsert Sotsiaalmajas (159) Advendikontsert Sotsiaalmajas (177) Advendikontsert Sotsiaalmajas (203) Advendikontsert Sotsiaalmajas (206) Advendikontsert Sotsiaalmajas (208) Advendikontsert Sotsiaalmajas (214) Advendikontsert Sotsiaalmajas (217) Advendikontsert Sotsiaalmajas (224) Advendikontsert Sotsiaalmajas (255)

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments