Haapsalu linnavalitsuse teade

Kylaline

info@le.ee

Detailplaneeringu vastuvõtmine ja avalik väljapanek

Haapsalu linnavalitsus võttis 22.10.2014 istungil korraldusega nr 694 vastu Kiltsi tee 1a ja 3 kinnistute ning lähiala detailplaneeringu.
Planeeringu ala suurus on u 95 000 m2 ja see hõlmab põhiliselt hoonestamata Kiltsi tee 1a ja Kiltsi tee 3 (endise naftabaasi maa-ala) kinnistuid ja lähiala.
Planeeringuga tehakse ettepanek kinnistute ümberkruntimiseks äri- ja korterelamu-, rida- ja üksikelamu- ning transpordimaakruntideks. Planeeritud kruntidele on kavandatud sihtotstarbele vastav ehitusõigus. On lahendatud liiklus- ja parkimiskorraldus ning tehnovõrkude põhimõttelised asukohad.
Planeeritav ala on kavandatud omaette tervikliku, uue ja kompaktse linnalise keskkonnana.
Kiltsi tee äärsele alale on kavandatud kuni viie korrusega ärihooned ja korterelamud. Korterelamute puhul on viies korrus osaline ja osa parkimist asub hoonete esimese korruse tasandil. Planeeringuala keskosas on asukoht kuni kahe korrusega ridaelamutele. Olemasolevate elamutega külgnevale alale on kavandatud üksikelamukrundid, kuhu saab ehitada üksikelamu ja abihoone. Olemasoleva bensiinijaama krunti on planeeringuga korrigeeritud (korrigeeritud krundi piire ja ehitusõigust), kuid see jääb endiselt bensiinijaama krundiks.
Koostatav detailplaneering vastab Haapsalu üldplaneeringule.
Detailplaneering avalikustatakse ajavahemikul 1.–14. dets. Planeeringuga saab tutvuda Haapsalu linnavalitsuse fuajees esmaspäevast neljapäevani kl 8–17, reedeti kl 8–16.30 ning Haapsalu linna kodulehel (www.haapsalu.ee).

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments