Eesti epeenaiskond võitis Itaalias MK-etapi, Katrina Lehis oli individuaalturniiril seitsmes

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Epeenaiskond Foto: A.Bizzi /Itaalia Vehklemisföderatsioon.Foto: A.Bizzi /Itaalia Vehklemisföderatsioon

Eesti naiskond koosseisus Irina Embrich, Kristina Kuusk, Julia Beljajeva ja Erika Kirpu võitis Itaalias toimunud MK-etapi.

Finaalis alistati Rumeenia 33-29.

Avaringis alistas Eesti Venetsueela 45:33, veerandfinaalis Iisraeli 34:29 ja poolfinaalis Prantsusmaa 35:23.

“Tervikuna kõik andsid oma parima ja suuri kukkumisi ei olnud,” lausus naiskonna treener Kaido Kaaberma ETV-le. “Kes väga hästi tegid, olid Irina Embrich ja Julia Beljajeva. Erika Kirpu ja Kristina Kuusk – ei olnud neil kõige parem päev, aga toetasid võistkonda niimoodi, et võit tuli ära.”

Legnano MK-etapil sai Katrina Lehis Eesti parimana seitsmenda koha.

Lehis sai esmalt 13:7 jagu hiinlannast Yixuan Xiangist ning seejärel 15:14 ka ukrainlannast Jana Šemjakinast ja itaallannast Francesca Boscarellist 15:9. Kaheksa parema hulgas pidi Lehis tunnistama ukrainlanna Anfissa Potškaljova 15:12 paremust.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Samu
9 aastat tagasi

Tublid tüdrukud ja Katrina 7 koht see super.Ehk lõpuks lõppeb see meeletu tennise nuumamine?Kas Haapsalu ja Tallinna tennise eliit teeb silmad ka ükskord lahti või on trennis kui tarkust jagatakse?