Naiskodukaitse tunnustas ringkonna parimaid

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Naiskodukaitse Lääne ringkonna Aasta tegija 2011 on Malle Karm Läänemaalt ja Anu Saue Hiiumaalt, selgub naiskodukaitse Lääne ringkonna kodulehelt.

Koos tiitliga anti tunnustatutele üle Urve Sikemäe valmistatud kaunis siidsall, millele on maalitud Naiskodukaitse Liiliarist koos aastaarvuga.

Malle Karm on naiskodukaitsega liitumise algusest silma paistnud eelkõige oma sportlikkuse, täpse käe ja terava silmaga ning mõtlemisega. Ta on osa võtnud paljudest koormusmatkadest ja laskevõistlustest.

Tsiviilgrupiülemana on Malle Karmi käe all sujunud paljud reservõppekogunemised ja tema ettevõtlikkuse, näpunäidete ja töökäte abiga on korrastatud terve maleva varustuse ladu.

Anu Saue on pühendunud noortega tegelemisele ja kaasab võimalusel kodutütreid ja noorkotkaid naiskodukaitse ja Kaitseliidu üritustele. Juba aastaid on ta edukalt läbinud Kaitseliidu Lääne maleva korraldatud patrullvõistluse Valge Laev ja KL Hiiumaa malevkonna rännakmatka Tihu Kevad.

Aasta kõige tublimat ja tegusamat naiskodukaitsjat valib Lääne ringkond 2008. aastast. Et ringkond laiub kahes maakonnas, on 2011. aastal üks parim Hiiumaalt ja teine Läänemalt.

Aasta tegija tiitli on varem saanud Maire Kruus, Terje Raudkivi ja Vaima Valk.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments