Urmas Sukles: kahe aasta pärast vaatan, kas jätkan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

23 aastat Haapsalu linna juhtinud Urmas Sukles tunnistab, et on mõlgutanud ka pensionile jäämise mõtteid. Foto Urmas Sukles

Haapsalu linnapea Urmas Sukles tähistas vastuvõtuga volikogu saalis oma esimese valitsuse ametisse kinnitamise 30. aastapäeva. Sukles on Haapsalu linna juhtinud nii kaua, et ütled Sukles, mõtled Haapsalu ja ütled Haapsalu, mõtled Sukles.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
51 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
malle
10 kuud tagasi

ülbe ja haiglase võimuigaga vanamees alates EÜE ajast saadik

Arvaja
10 kuud tagasi
Reply to  malle

Kas keegi mäletab mis aasta see oli kui mingil debatil Sukles Vesket üleolevalt potikaupmeheks kutsus.Mille ehitas üles Veske,aga Sukles arendab linna abiga paralepat siiani.

metskull
10 kuud tagasi

Arvan, et sukles on haapsalule turvaline variant- istub vaikselt, lollusi ei tee ja toiduahel on paigas.

endine haapsallane
10 kuud tagasi

Eks Suklesel on olnud paremaid ja halvemaid päevi, nagu igal tegijal, kuid Haapsalu ajalukku on ta ennast kirjutanud.

Jaan
10 kuud tagasi

Kas Jaanus ikka lubab?

Eiei
10 kuud tagasi

Palun veel mitte ära minna!

Juhan
10 kuud tagasi

Pealkirjaks olev lause, kahe aasta pärast vaatan, kas jätkan, on täielikult ekslik. Kahe aasta pärast vaatab valija, kas valib veel volikokku. Seks ajaks on volikogus ehk ka juba uuemeelsemad saadikud, kes valmis noort aktiivset inimest juhiks valima.

Mis
10 kuud tagasi
Reply to  Juhan

tikktokkerit või? Parem mitte

Urmasele
10 kuud tagasi

Kutsehariduskeskuse loomine Uuemõisa ja Väikese viigi puhastamine olid Kallasvee ja RP suured teod. Nimetatud tegude jaoks nägid vaeva paljud. Taebla kutsekas likvideeriti ja Läänemaal kutsekale perspektiivi haridusmin. ei näinud. Haridusminister Maimetsa ja ministeeriumi veenmine siiski õnnestus. Viigi puhastamiseks oli juba raha saadud enne Kallasveed. See kulutati ära ilma, et viik puhtaks oleks saanud. Uue riigitoetuse saamine oli pikk ja vaevaline, aga toetus tuli ja viik sai puhtaks.

Ahhoi
10 kuud tagasi
Reply to  Urmasele

No nüüd sa ajad ikka väga sogast. Aga jäägu sinu teadmises nii nagu sa paremaks arvad.

Pamp
10 kuud tagasi

Ta ei ole Sukles, vaid ta on alati olnud Suku. Haapsalu linna suur viga on olnud mitte ehitada uusi 4-5 korruselise odavaid korterelamuid nagu on seda teinud näiteks Paide ja Viljandi. Vaadake kasvõi Metsa tn ridaelamu, millest ei taha keegi midagi osta selliste kirve hindadega.

hinnad
10 kuud tagasi
Reply to  Pamp

sellised, sest tasuta saadud

milleks ehitada
10 kuud tagasi
Reply to  Pamp

suuri elamuid, kuhu tulevad mujalt, kes nõuvad igasugu privileege, vahtida võõrastesse aedadesse. kõik peab olema kõigile. On ju näha nõukaaegsed elamud. Haapsalu on suvekuurotlinn. Lasnamäe ja muud mäed on teiste linnade omapära.

Mia
10 kuud tagasi
Reply to  Pamp

Haapsalu kesklinn ongi ju jubedaid vene-aegseid korterelamuid täis!

Nimi
10 kuud tagasi

Ammu oleks aeg. Ja nõus sellega, et sellised ametikohad peaksid olema tähtajalised ja mitte igavesed. Uut hingamist on vaja pidevalt.

Nojah,
10 kuud tagasi

miks ei, kritiseerimiseks on kohti küll, aga keegi pole ju keelanud endal üritada. Ei saa ju öelda, et hr Sukles poleks Haapsalut nn pildil hoidnud.