Laupäeval saab Haapsalus taotleda isikut tõendavat dokumenti

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Sel laupäeval, 10. novembril on Lääne prefektuuri kodakondsus- ja migratsioonibüroo teenindused, sh Haapsalu teenindus avatud kella 10–14.

Lähiaastatel vajavad prognoositavalt välja vahetamist hulgaliselt isikut tõendavaid dokumente, kuna lõppema hakkavad nii kümne- kui ka viieaastased dokumentide kehtivusajad.

Kuna kõigil dokumendivahetust vajavatel inimestel võib olla keeruline pääseda teenindusse argipäeviti, on aasta lõpuni teenindused avatud ka iga kuu teisel laupäeval.

Lääne prefektuur pakub mugavat võimalust taotleda ID-kaarti ka maapiirkondades, kus koostöös mitmete kohalike omavalitsustega käivitati n-ö dokumendibussiteenus. Infot selle kohta, kas konkreetne omavalitsus dokumendibussi teenust toetab, tuleks küsida sellest omavalitsusest.

Infot dokumendivahetuse kohta saab politsei kodulehelt ja infotelefonilt 612 3000.

Lääne prefektuur tuletab meelde, et inimesed jälgiksid oma isikut tõendavate dokumentide kehtivusaegu ja taotleksid uut dokumenti aegsasti.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments