Urmas Sukles: olen valitsuses väga pettunud

Haapsalu linnapea Urmas Sukles. Foto: Malle-Liisa Raigla

Haapsalu linnapea Urmas Sukles. Foto: Malle-Liisa Raigla

Haapsalu linnapea Urmas Sukles ütles tänase valitsuse otsuse peale mitte rahastada Haapsalu raudtee-ehitust, et nii rumalat otsust ei osanud ta oodata.

Turba-Risti raudtee ehitushange oli just lõppenud. „Raha oli olemas, viimasel hetkel tõmbas valitsus piduri peale,” ütles Sukles.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
39 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Õnne!!!!!
2 aastat tagasi

Nüüd veel üks asi vaja teha. Võtta maha Kõlvart ja panna asemele Michal ning järgmine päev pole teil palju kiidetud tasuta transporti . Hurrraaa!!!!!!!

Abiratas
2 aastat tagasi

Vot samad tunded valdavad üpris tihti ka mind kui linnakodanikku. Räägid lv ja lubatakse aga tegelikult ei tehta mitte kui midagi.

Elisa
2 aastat tagasi

Karma karma …
selle aasta jõulupreemia ka? Innar ka muidugi
Nii kole peatänav.
Mitte midagi on hästi tehtud

Vaat nii
2 aastat tagasi

Sukles, oled poliitikas ju mitte esimest päeva ja näinud nii ühte kui teist, siis peaksid tundma- teadma nende aastatega ka Karilaidu. See mees ei olnud võimeline kandma poliitilist vastutust, võim lõi pähe ja hakkas lollusi genereerima. Kuuldamatu, et koalitsiooni sees viljeleb üks osapool opositsiooni poliitikat. Tandemi Karilaid-Ratas, tulnuks esimeste “haigussümptoomide” ilmnemisel kohe keskerakondlaste poolt maha võtta ja küll, siis see Haapsalu raudtee projekt ka edasi liikunud. Nüüd aga, Karilaid soovis enne valimisi lõhki ampsata ja vaat mis loomuliku jätkuna sellest välja kujunes. Ehk paneb nüüd ka Haapsalus selle külvivoliniku ameti maha ja jääb istuma sinna, kus elavad, ka tema pere… Loe rohkem »

enn
2 aastat tagasi
Reply to  Vaat nii

sama tark jutt kui putini oma, et “pidime ukrainat ründama, et ukraina moskvat ei vallutaks”. ehk “pidime raudteele kriipsu peale tõmbama, muidu oleks endine koalitsiooniliige hakanud lollusi genereerima”. loogika missugune!

Õigus
2 aastat tagasi
Reply to  enn

Maga kaineks, siis jõuab arusaam ka sinuni.

Juku
2 aastat tagasi

Miks pettunud? Sülekoeral läksid pulgad käest? Las läevad ka trummid aga ole mehed ja tunnistage seda.

Uskmatu-Toomas
2 aastat tagasi

Euroopas tulevaid rahasid vähendati ja ref. tõmbas Tallinna haigla rahastamisele kriipsu peale! Michal leidis,et selle valguses peaks Kõlvart tagasi astuma.Kuna ka Haapsalu raudteele tõmmati kriips peale siis loogiliselt võttes peaks ka Sukles tagasi astuma ?

Urmas
2 aastat tagasi

Olen linnavalitsuses väga pettunud.

Ohoh
2 aastat tagasi
Reply to  Urmas

Miks?

Tiiu Aidu
2 aastat tagasi

Kas oli mille eest kätte maksta?

Juhan
2 aastat tagasi

See oli algusest peale üks mõttetu projekt. Bussiliikluse sagedus Rohuküla-Haapsalu-Tallinn on väga hea, raudtee puhul oleks vaja sihtkoha peatusest veel otsida millega edasi liigud jne. See oli algusest peale Haapsalu linna eliidi projekt, kus sõitjaid ei ole, aga on mida valimistel näidata.

Vanaisa
2 aastat tagasi

Mis raudteest siin üldse jauratakse ? Kuna kaubavedu pole ja ei tule ning iga tund sõidavad suured bussid pooltühjalt Tallinna vahet,ei tasu see ulme end iial ära. Mõni punt tahab vist endale neljandat pensionisammast teha…Seda surnud hobust jääme siis igavesti doteerima….

lugeja
2 aastat tagasi
Reply to  Vanaisa

Aga millal näiteks praamiliiklus ennast ära tasunud on? Kogu aeg maksab riik suuri summasid peale. Pangu siis see samuti kinni. Saab palju rohkem raha kokku hoida.

Ants
2 aastat tagasi
Reply to  lugeja

Praamile on alternatiiv sild, Saaremaale võiks ju teha, mujale kahjuks ei saa.

Vahur Reede, saarlane
2 aastat tagasi
Reply to  Ants

Ja samas ka täpselt vastupidi, silda pole mõtet teha, sest alternatiiv on olemas – täpselt nagu selle raudtee värgiga Haapsalus.

Nimi (vabatahtlik)
2 aastat tagasi
Reply to  Ants

Mis tähendab ei saa?

enn
2 aastat tagasi
Reply to  lugeja

raudtee alternatiiv – teed – on olemas, seega raudteed pole vaja! aga tee alternatiiv – hobune – on samuti olemas, seega ka teed ei ole vaja. ning hobuse alternatiiv – jalakäija – on samuti olemas, seega ka hobust pole vaja! üldse pole meil midagi vaja, kolime aga tagasi koobastesse!