Noortepäevadele registreerimist pikendati 5. juulini

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Läänemaa noortepäevad toimuvad sel aastal 20.–21. juulil Vormsi saarel. Noortepäevade teema on veeohutus.

Noortepäevadest saab osa võtta umbes 60 noort. Registreeruda saavad noortegrupid, kellel on kaasas vastutav täiskasvanud saatja (soovitatavalt noorsootöötaja, ANK töötaja). Registreerimisel tuleks saatja nimi ära nimetada.

Esimesel päeval toimuvad erinevad töötoad, mida viivad läbi politsei- ja piirivalveamet ja päästeameti Läänemaa päästepiirkond. Õhtul toimub seiklusmäng päeval õpitu kohta. Kultuuriprogrammi korraldab Läänemaa noortekogu. Täpse päevakava leiab hiljemalt 5. juulil Läänemaa noorteportaalist.

Vormsile väljub praam kell 9.15, tagasi tullakse 21. juunil 11.05 praamiga. Noortel ja nende saatjatel pole muud muret, kui Rohuküla sadamasse kohale ja koju tagasi saada.

Selleks, et korraldajad saaksid piletid ülesõiduks broneerida, palutakse kõikidel soovijatel registreerida ennast noortepäevadele hiljemalt 5. juuliks kell 12.

Info ja registreerumine: 517 1746, ulle.lass@lmv.ee.

Ülle Lass,
korraldaja

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments