LETSi juhiks sai Hele Leek-Ambur

Madiken

madiken@le.ee

Tallinna Ülikooli ja Läänemaa omavalitsuste liidu asutatud Läänemaa elukeskkonna tuleviku-uuringute sihtasutus (LETS) uueks juhiks sai augustis Hele Leek-Ambur.

Leek-Amburi sõnul tingis juhivahetuse inimeste loomulik roteerumine. Eelmisest Haapsalu Kolledži juhist Eve Eisenschmidtist sai seoses uue ametikohaga Tallinna Ülikoolis ka TLÜ esindaja. Vabanenud kolledži esindaja kohale LETSi nõukogus asus senine LETSi juht Liina Põld. Tema ametikohale astus Leek-Ambur.

„Püüan olla sama tubli kui oli Liina ja leida erinevaid võimalusi maakonnale oluliste uuringute, analüüside ja seirete läbiviimiseks,” ütles LETSi värske juht.

Sihtasutuse otsustasid moodustada Läänemaa omavalitsused koos Tallinna Ülikooliga 2007. aastal eesmärgiga koguda ja anda teavet Läänemaa konkurentsivõime ja tulevikusuundade kohta. Suurematest töödest on LETS teinud Läänemaa rahvastiku rändeuuringu ning taastanud Läänemaa tudengite stipendiumifondi.

Hele Leek-Ambur on Läänemaa tervisedendaja ning Haapsalu kolledži tervisejuhi õppekava juht ja terviseedenduse lektor.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments