Lääne-Nigula jagas õpetajatele 20 000 eurot

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Sularaha. Foto: pixabay

Sularaha. Foto: pixabay

Lääne-Nigula vald valis õpetajate päeva eel välja 12 õpetajastipendiumi saajat, kelle vahel jagab ära 20 000 eurot. Toetust said Oru, Risti, Kullamaa, Palivere ja Taebla koolide ning Linnamäe lasteaia õpetajad. Neli toetust läks Risti kooli.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Oraa Kel
21 minutit tagasi

Hea,et seal erinevalt läänerannast õpetajaid hinnatakse…

Maksumaksja.
1 tund tagasi

Kui suures vallas on rasked ajad ja igaltpoolt tõmmatakse kokku, siis minu arusaamist mööda, pole õpetajate palgad enam midagi nii väiksed, et nüüd peaks kotiga raha juurde külvama veel sinna sektorisse. Vaadake mis tööd teevad ja palka saavad hooldekodude hooldustöötajad, ( mitte juhtivtöötajad ) siis tuleks nende palgafondi ja uute tulijate motiveerimisse suunata se 20 000 euri..

Lea
1 tund tagasi
Reply to  Maksumaksja.

Hooldekodu hooldustöötajal on võimalus alati lisatööd teha, mõnes teises asutuses, või töökohal. Kõik on tema enda kätes. Töötavad ju tavaliselt öövahetustes ja nädalavahetustel. Suurepärane võimalus lisa teenimiseks on see töökoht.

Tohohh
18 minutit tagasi
Reply to  Lea

No nii, vaat kus väärastanud arusaamine. Kas päevasel ajal on siis hooldatavad omapead?