Haapsalu linn, Aida tn 6 kinnistu detailplaneeringu avaliku väljapaneku tulemused

reklaamitoimetaja

reklaam@le.ee

Haapsalu Linnavalitsuses toimus 05.08.2024 – 20.08.2024 (k.a) Haapsalu linn, Aida tn 6 kinnistu detailplaneeringu avalik väljapanek.

Detailplaneeringu avaliku väljapaneku kestel detailplaneeringu kohta arvamusi ning ettepanekuid ei esitatud.

Morobell OÜ esindaja Kaili Saarkopli-Kõre esitas ettepaneku päev peale avaliku väljapaneku lõppu ehk 21.08.2024.

Kuna antud ettepanek on esitatud Haapsalu Linnavalitsusele peale Aida tn 6 kinnistu detailplaneeringu avaliku väljapaneku lõppemist, ei käsitle linnavalitsus antud ettepanekut detailplaneeringu menetluses detailplaneeringu avalikul väljapanekul esitatud ettepanekuna.

Morobell OÜ esindaja Kaili Saarkopli-Kõre juhtis oma kirjas tähelepanu, et detailplaneeringu koostöö dokumentatsiooni hulgast puudub Morobell OÜ 17.04.2024 kiri. Sellest tulenevalt täiendas Aida tn 6 kinnistu detailplaneeringu koostaja antud detailplaneeringut ning lisas 17.04.2024 kirja detailplaneeringu dokumentidele, kajastas kooskõlastuste ning koostöö koondtabelis ning lisas vastused kõigile antud kirjas esitatud seisukohtadele. Detailplaneeringu põhilahendust ei muudetud.

Haapsalu Linnavalitsus jätkab detailplaneeringu menetlust vastavalt planeerimisseadusele ning esitab detailplaneeringu linnavalitsuse istungile kehtestamiseks.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments