Läänlased käisid Hiiumaal tervisedendust õppimas

Läänlased Hiiumaal õppimasid lugude kirjutamist. Foto Carol Stopkin

Vastloodud Läänemaa haridusasutuste tervise ja heaolu võrgustiku liikmed said esimest korda kokku, et omavahel tutvuda, silmaringi avardada ning leida üheskoos viise arendada maakonnas laste ja noorte tervisedendust.

SA Läänemaa ja spordiliit Läänela eestvedamisel käisid võrgustiku liikmed 12.–13. septembril õppeväljasõidul Hiiumaal, kus tutvuti sealsete laste ja noorte tervist ning liikumisharrastust toetavate organisatsioonidega.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Margus
23 tundi tagasi

Järjekordne blondiin on riigi palgale võetud. Kui mõnda sihtasutust juhib naine, siis on aasta pärast seal tööl veel kümmekond temasugust.

nii on
1 päev tagasi

kõik edendavad kuskil kabinettides. Äkki mõni võiks näiteks palli võtta ja lastega kuskil pargis mingit pallimängu teha…..

kõiksugu
1 päev tagasi

organisatsioone luuakse nagu kärbseid …, aga lapsi ei tule enam juurde ja kes on need ka ülekaalulised ja nuti sõltlased, ehk botaanikud