Vormsi vallavanem Maris Jõgeva liitus sotsidega

Lääne Elu

info@le.ee

Vormsi vallavanemat Maris Jõgevat ootab umbusaldamine.
Vormsi vallavanem Maris Jõgeva. Foto Urmas Lauri

Sotsiaaldemokraatliku Erakonnaga liitus täna Vormsi vallavanem ja pikaaegne kodanikuühiskonna edendaja Maris Jõgeva.

„Mulle meeldib sotsiaaldemokraatide nägemus regionaalpoliitikast ja eriti see, et nad valitsuserakonna seisavad ka tegelikkuses selle eest, et kõikjal Eestis oleks inimestel hea elada,” põhjendas oma otsust 2022. aastast Vormsi valda juhtinud Maris Jõgeva.

„Olen olnud Vormsiga seotud enamuse oma elust. Vallavanemana olen saanud tuttavaks mitmete varem kaugeks jäänud teemadega, mistõttu tean hästi keskustest kaugemate piirkondade väljakutseid. Ma  näen ka võimalusi, kuidas neid koostöös riigi või kohaliku kogukonnaga lahendada,” rääkis Jõgeva.

Sotsiaaldemokraatide esimehe Lauri Läänemetsa sõnul on Maris Jõgeva parim näide regionaalpoliitika edendajast. „Mul on väga hea meel Marise tuleku üle. Väikesaarel ja väikesel kogukonnal elu sees hoidmine ning kohaliku elu arendamine –  just need märksõnad iseloomustavad Marist. Meie erakond on saanud jälle tugevamaks ja kogemuste võrra rikkamaks, et töötada paremini selle nimel, et igas Eesti otsas oleks hea ja väärikas elada,“ ütles Läänemets.

Maris Jõgeva on lõpetanud Tartu Ülikooli sotsiaaltöö eriala.Ta on töötanud muuhulgas Vormsi vallavalitsuses, siseministeeriumis, Avatud Eesti Fondis, Eestimaa Looduse Fondis ja tänase Vabaühenduste Liidu juhatajana.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Jens
1 kuu tagasi

Noolib punkte, vormsis lood hapud ju.

???
1 kuu tagasi

Näost näha, et sots…..mis tõmbab inimest parteisse astuma?

mõneti küll
1 kuu tagasi
Reply to  ???

Ise küsid, ise vastad. Ütled ju, et sotsi väljanägemisega, millele ma vastu ei vaidlekski.

mix
1 kuu tagasi

Kõiksugu – ismid, lugege Wikipeediast, avardage oma hingemaailma!

mix
1 kuu tagasi
Reply to  mix

Surströmming väljakutse Vormsile

jutt
1 kuu tagasi

meenutab nii väga sotsialismi ülesehitajate loosungeid, igale inimesele tema vajaduste järgi, igalt inimeselt seitse nahka

Juku
1 kuu tagasi
Reply to  jutt

Kas see mitte kommunismi ülesehitajate loosung olnud?

kodanik
1 kuu tagasi
Reply to  Juku

Vanad parteilased on teineteist taasleidnud.