Läänemaa noored jalgpallurid võtsid kaksikvõidu.

Esimese etapi võitsid Lõuna-Läänemaa JK lapsed. Foto: erakogu
Esimese etapi võitsid Lõuna-Läänemaa JK lapsed. Foto: erakogu

Lihulas mängiti Eesti jalgpalli noorte meistrivõistluste avaetapp U10-C(2015-2017 sündinud) vanuseklassile.

Meie noored olid tublid ja kaks Läänemaa võistkonda võtsid etapil kaksikvõidu. Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi, treener Jaanus Getreu, alistas kõik oma vastased. Võidud saadi Tammiste S.C. JK Vändra Vapruse ja FC Kuressaare üle.

Kõige pingelisem oli aga mäng Läänemaa jalgpalliklubil, mis võideti 5:2. Läänemaa JK, treener Mart Pulst, võitis nii Vändra Vaprust, kui Tammiste S.C. noori ja tegi võitlusliku 2:2 viigi FC Kuressaare vastu.

Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi mängis koosseisus: Marten Saun, Karl Sander Kamarik, Rannel Kalinovski, Georg Kanter, Oskar Kanter, Aleks Morševitski, August Reinmaa, Roger Mõtt, Romel Rio Kesküla, Remi River Kesküla, Robben Smõtškov, Mirjam Jõgi, Karl Tüür.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments