Rado Haapsalu säilitas Michelini tunnustuse

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Rado Haapsalu personal mullu, mil restoran jõudis esimest korda Michelin Guide’i. Foto Heinrih Heintalu

Täna avalikustati 35 Eesti restorani, mis pääsesid Michelin Guide’i Estonia nimekirja. Mullu esimest korda Michelin Guide’i pääsenud restoran Haapsalu Rado säilitas koha tipprestoranide hulgas.

Michelini inspektorid külastasid aasta jooksul anonüümselt Eestis restorane ja selle tulemusena koostasid soovitatavate restornide nimekirja, kuhu kuulub tänavu 35 restorani, teatas ERR.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
13 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Oli ju jutt
1 kuu tagasi

kui väljas söömas käia, kulub toidupoes palju vähem raha!

Kolme õe kohvik...
1 kuu tagasi

… Valgamaal pärapõrgus sai ka Michelini tunnustuse. Kui menüüd tahad avada netis, siis vaatab vastu vaid hind €119.-/ inimene ja jookide eest peab maksma eraldi juurde. Mida selle eest saad, seda ei tea, aga ilmselt heinakõrsi ja võilille nuppusid ja kohalikke putukaid… kuigi maakoht, siis lihtlabast talutoitu sealt ei saa, vaid ikka ”tänapäevast toitu”, on asjapulgad uhked. Lapsed võite kaasa võtta ainult juhul, kui need on üle 7 a vanad ja oskavad end vääriliselt ülal pidada nii peenes kohas. Ja muidugi pole lastele eraldi toite, vaid maksavad sama hinna kui täiskasvanud- €119.- nägu! … vot sellised ‘edukad ettevõtted’ viivad meie… Loe rohkem »

vanarahva
1 kuu tagasi

tarkus; toiduga ei mängita, toit on söömiseks, mitte eputamiseks

Lihtne inimene
1 kuu tagasi

Käisime ka, saime ilma ette broneerimata laua, sõime, jõime ja nautisime, toit on suurepärane ja mõistliku hinnaga.

hästi on
1 kuu tagasi
Reply to  Lihtne inimene

Mina pole käinud. Kiidan hoopis kommenteerijat, kes millegagi rahul on ja seda ka väljendab. Tihti siin kommentaariumis seda ei juhtu.

Ma...
1 kuu tagasi
Reply to  hästi on

…olen rahul iseendaga, et ma sellesse hedonistlikku tärnitamise asjasse ülima negatiivsusega suhtun ja sellistest kohtadest parsekite kaugusesse võimalusel hoiaks.
Loodan et ka mina teenin teie kiituse ära, sest ei saa salata, et endaga olen ma väga rahul.

(Tegelikult mul on täiesti ükskõik mida minust arvate teie või minu eile tehtud supist arvaks Michelini inspektor).

113
1 kuu tagasi

Ma olen poolaastat sinna restosesse sööma üritanud minna aga siiani pole õnnestunud koguaeg on kinni ja nüüd kevadel või isegi ilusate ilmadega ,sõidad mööda ja aru ei saa kas on lahti või kinni ,aknad nii mustad et tundub et seal mingit tegevust ei toimi ,aga selle eest tärnid tulevad .Müstika

Ants
1 kuu tagasi

Seal käivad söömas ainult pursuid ja lakeid..
Lihtinimesel sinna asja pole

jajaa
1 kuu tagasi

seda on muidugi hea teada, et söögikohal selline rehvitootja märgis on. Järelikult on kallis koht ja toitu peab kaua ootama – mõistlik on mööda jalutada.
Ja üldse on õgimisest meelelahutuse tegemine väga jäle komme ja ei lähe kliimaeesmärkidega mitte kuidagi kokku.

Tubli toitlustaja
1 kuu tagasi
Reply to  jajaa

Õige! Kui raha pole, söö kodus!

Huvitav
1 kuu tagasi

Huvitav kuda need testijad sinna sisse said? See pidevalt ju kinni

Rahvas
1 kuu tagasi
Reply to  Huvitav

Kui žürii andis neile 5 punkti, siis inimesed üle ühe ei anna. Peab ikka millegi poolest hea ka olema! Lihtsalt koht 🙁

Kalju
1 kuu tagasi
Reply to  Huvitav

Tööd tehakse ju ikka nii nagu viitsitakse