Haapsalu linnavalitsus kogub taas Umanile annetusi

Umani saadetav redelauto. Foto: Tõnu Parbus

Umani saadetav redelauto. Foto: Tõnu Parbus

Haapsalu plaanib järgmise kuu lõpus viia kuuenda abisaadetise Ukraina sõpruslinnale Umanile.

Suurim abivahend, mille Haapsalu linnavalitsus koos Rotary klubiga sel korral teele paneb, on korvtõstuk. Päästeauto ostis Haapsalu linnavalitsus mullu Rootsis toimunud oksjonilt 15 000 euroga. Veebruari lõpus toodi sõiduk Eestisse, see jäi Tallinnas tehnilisse kontrolli. Ka praegu on soetatud päästeauto Volvo N12 veel Tallinnas.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
10 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Lõpetage kerjamine võõrastele!
1 kuu tagasi

Oma elu on nii pekki keeratud, ikka vaja kõiki teisi aidata. Nagu N.Liit omal ajal – endal pee paljas, aga oli vaja Vietnami toetada rahva annetustega. Korjake annetusi, et siin saaks tänavad korda, ühistransport tasuta jne. Omadele, mitte võõrastele.

Nona
1 kuu tagasi

Täpselt I’m Metsa tänav ammu lubatud korda teha,aga enne valimisi mittu aastat tagasi.

endine hpslane
1 kuu tagasi

Võiks äkki koguda Umanisse üheotsapileti nendele sadadele majanduspõgenikele ja kodumaa kaitsmisest kõrvalehoidjatele. Niipalju, kui olen kuulnud. siis otse rindele ei sunnita kedagi, aga tagalas on töökätest tõsine puudus.

Paul
1 kuu tagasi
Reply to  endine hpslane

Terve linn on töllerdavaid mehi kõhud ees nagu karlssonitel nn põgenikke täis kes ei taha oma kodumaad kaitsta.Nälgas küll ei paista olevat:)) Saan aru, et naised lapsed siia toodud aga nüüd ise tagasi ja kui rindele ei julge minna siis mingu kasvõi tööpataljoni vms kohta. Lihtsalt mugavus ja mõnus ju Eestis olla.

Kodja
1 kuu tagasi
Reply to  Paul

Eestis ju kõik makstakse kinni!
Ja telekas muud intervjuud enam pole, kui majanduslangus ja majanduslangus…….jne. sellepärast see langus ongi. Ise nad ongi selles süüdi!

tinPu
1 kuu tagasi
Reply to  Paul

Ma olen ise mõnedega neist suhelnud kesvamärjukest joonud ja teeselnud ennast kohaliku venelasena. Ja sealt juttudest tuleb välja nende ukrainameelsus, mis on enamasti ümmargune 0. Üks ütles kohe välja, et on venelane ja ohollide eest sõdida ei kavatse ning kasutas võimaluse ennast siia kupatada. Kõik räägivad eranditult lõuna murrakuga vene keelt ja keegi siit lahkuda ei kavatse, kui siis Tallinnasse. Osa käivad rahulikult tööstuse 6 või mujal tööl, sest neid eelistatakse kohalikele ja naudivad elu, samas, kui tõelised ukrainlased sõdivad kaevikutes külmas, märjas ja võimaluseta, et neid vahepeal välja vahetaks. Kogu see venekeelne kontingent(sõjaväelased ja pereliikmed), mis siit 90-ndatel lahkus… Loe rohkem »

Kaja.
1 kuu tagasi
Reply to  tinPu

On, on, on!

Nimi (vabatahtlik)
1 kuu tagasi
Reply to  tinPu

Miks sa valetad? Said lahti?

uskmatu
1 kuu tagasi

Käesoleval majanduslikult raskel ajal võiksime ka poole linnavalitsusest Umani tootvale tööle saata !

Kodja
1 kuu tagasi
Reply to  uskmatu

Majanduslikult raske aeg sellepärast ongi. Üks abisaadetis teise järel! Ja lõppu sellel ei näe!