Läänemaa JK naiskond käis Jõulumäel ekskoondislastega laagris

Läänemaa jalgpalliklubi naiskond. Foto: erakogu
Läänemaa jalgpalliklubi naiskond. Foto: erakogu

Läinud reedest pühapäevani oli Läänemaa jalgpalliklubi naiskond Jõulumäe tervisespordikeskuses hooajaeelset treeningettevalmistust tegemas.

Kolm päeva kestnud laagrisse sõideti koos FC Nõmme Unitedi naiskonnaga. Viimane oli Läänemaa naiste peatreeneri Ulrika Tülbi koduklubiks mängijana 2023. hooajal.

Nii Läänemaa kui United jõudsid eelmisel hooajal rahvaliigas finaali. Läänemaa rahvaliiga B ja Nõmme United A-tasandil. Mõlemad lõpetasid kokkuvõttes hooaja teisena.

Jõulumäe laagris osales koguni neli ekskoondislast. Lisaks Ulrika Tülbile endale, Heleri Saar, Kaire Palmaru ja Varje Tugim. Jõulumäel treeniti nii ,alles eelmisel aastal avatud uhkes liivahallis, kui jäisel õueväljakul.

Laagripäevade jooksul tehti kaks ühistreeningut, mida juhendas legendaarne jalgpallitreener Jüri Saar, kes omal ajal Pärnu JK naiskonna Eesti meistriks viis. Haapsalus treenivatele naistele oli see esimene laagrikogemus ja sellega jäid nii peatreener kui osalejad väga rahule.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments