Juhtkiri: kodutud vilistlased

Lääne Elu

info@le.ee

Iga viie aasta järel saavad Haapsalu gümnaasiumite vilistlased kokku, et tähistada Haapsalu hariduselu järjekordset ümmargust sünnipäeva, näha koolikaaslasi ja pidada maha üks korralik vilistlaspidu. Sel aastal on taas põhjust kokku tulla, kuid korraldustoimkond* on otsustanud, et koolimaja on koht, kus antakse haridust, ja vilistlased pole enam sinna pidutsema oodatud.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
12 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
markus jobiplekk
6 kuud tagasi

imeline

umma
6 kuud tagasi

kas keegu suudaks äkki selle vilistlaspäeva kava ka ülesse panna ?

eks
6 kuud tagasi

Kas äkki probleem on rahas? Koolil pole lihtsalt võimalust pidu kõigile välja teha? Kahju muidugi, sest kooliajal sai suheldud ju ka teiste klassidega ja kui igaüks kuhugi oma kõrtsu läheb, ei olegi võimalus kohtuda…või kui siis joostagi terve õhtu mööda linna kõik nurgatagused läbi, mis võib isegi päris lahe olla 😀

Mats
6 kuud tagasi

Uued ajad, uued kombed. Samas vilistlased on konkreetse kooli endised õpilased ja tahaksid oma endiste klassi- ja koolikaaslastega omas koolis ja selle erinevates ruumides muljeid ja meenutusi vahetada. Siis oleks mõte ka peole tulla.

Vot siis
6 kuud tagasi

Seisev tühi maja oli koolihoone, nüüd on lihtsalt lammutamisele minev hoonekompleks. Milles on probleem?

Ploodu
6 kuud tagasi
Reply to  Vot siis

Meile -esimesele uue maja lennule -oli see UUS KOOLIMAJA,kuhu oli väga pikk tee linnast. Küll kohtuksime selles majas ja meist järgmised lennud ka. Vana maja Wiedemannis on samuti täis mälestusi- tahaksime viibida õhtukese noorusmail- selles on probleem.

Mööduja
6 kuud tagasi
Reply to  Vot siis

Kõigi eelduste kohaselt ei lähe see veel niipeagi lammutamisele, vaid juba poolt sellest kasutatakse päris aktiivselt ja küllap läheb ülejäänu ka kasutusele.

Mati Põdra
6 kuud tagasi

Miks ei saa tantsu keerutada? Väike (mitte liiga väike) saal ju täitsa olemas.

tähelepanelik
6 kuud tagasi
Reply to  Mati Põdra

Öeldi ju ,et pole ette nähtud – tantsi kõrtsis kui tahad.

Abcmas
6 kuud tagasi

Kultuurikeskus on väga sobiv koht.Milles küsimus?

Ploodu
6 kuud tagasi
Reply to  Abcmas

Pole koht vilistlastele =meie ajal seda ei olnudki olemas.Öötantsud vöib seal pidada, kuid koolimaja -see on öige koht kohtuda kunagiste klassikaaslastega.

seltsimehed
6 kuud tagasi
Reply to  Ploodu

milleks teile üldse koolis käia vaja oli, et oktoobrilapseks, pioneeriks , või komsomoliks saada, kas nüüd vanade parteilastena pole parem üks korralik joomaprasdnik hoopis ära pidada