Haapsalu poksijad saavutasid võistlustel kõrgeid kohti

Lääne Elu

info@le.ee

Poks. Foto: pixabay

Rahvusvahelisel Tallinn Open poksiturniiril osalesid esmakordselt Haapsalu poksiklubi Hapsal noorpoksijad.

Kuna Haapsalus sisemine konkurents praktiliselt puudub, võistluskogemustest rääkimata, siis debüüt sellisel tasemel oli omaette saavutus ja kokkuvõttes edukaski.

U 17 (15-16a) vanusegrupis osales kolm Haapsalu poksijat.  Eelringis osutus loosi tulemusel Derek Korpe vastaseks  kogenud Narva poksija, kelle paremust tuli tunnistada, kuid seda vaid vastupidavuse ja ka kiiruse arvelt.

Veerandfinaalis sai napi kaotuse Robert Vjazemski  kogemustega Leedu poksijalt, tagades siiski 3. koha turniiril.

Aste kõrgemas kaalukategoorias kohtus Samuel Saar veerandfinaalis kogenud Narva poksijaga, kuid kerge vigastus juba 1. ringis, eeldas kohtumise  katkestamist, st sekundant loobus. Saar jäi seega jagama 3.-4. kohta. Poks on ala, kus kehtib ühemiinussüsteem, mille tulemusel 3.-4. koht tagab pronksmedali.

U-19 vanusegrupis, loosi tulemusel, sattus kohe finaali Haapsalu poiss Morgan Madiberg võites Tartu poksijat. Tulemuseks turniiri võit. Seejuures oli tegemist Madibergi esimese ametliku võistlusega. Täna Tallinnas jätkav Madiberg omandas poksikooli põhitõed aastate vältel poksiklubis Hapsal.

Ülo Telgmaa 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments