Lääne-Nigula volikogu andis tuulepargile rohelise tule

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 20

Fotod: Urmas Lauri
Lääne-Nigula volikogu oli täna seda meelt, et Risti tuulepark võib tulla.

Tund aega kestnud arutelu järel võttis Lääne-Nigula volikogu Risti tuulepargi eriplaneeringu asukoha eelvaliku ja keskkonnamõju strateegilise hindamise esimese etapi aruande vastu. Hääletus oli nimeline, otsuse poolt oli 16 ja selle vastu 7 volikoguliiget.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
18 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ka kohalik
7 kuud tagasi

Kõrva jäi hädaldamine, justkui vastuallkirju oleks tohtinud anda vaid piirkonda jäävad inimesed. Nüüd võiks siis nõuda, et volikogus hääletada saaksid ka vaid tuulepargi piirkonda jäävate osavaldade volinikud. Ilmselgelt, kui eurod keerlevad silme ees ja oma aia taha ei ehitata, siis Martna, Kullamaa, Noarootsi, Taebla jne. osavaldade volikogulased hääletavad rõõmsalt poolt. Võõras mure ei lähe korda, aga raha tuleb ju.

Martin Pablo
7 kuud tagasi

Eitea kas valija järgmistel valimistel ka mäletab kelle käed pikad nagu tuulikud püsti olid?

NiiOn
7 kuud tagasi
Reply to  Martin Pablo

Tuleb need nimed sealt jällegi üles kirjutada ja vahetult enne valimisi siis meelde hakata tuletama valijale. Muidu kiputakse jah ära unustama.

Ei teagi
7 kuud tagasi

See läheb siin väikses vabariigis nagu vanal ajal suuremates kap riikides. Kohaliku inimese vastuseis ja heaolu üldises mõttes loodusele ja inimesele ei tähenda enam mitte midagi. Ainult raha määrab ja see õigustab ükskõik mille tegemist, kasvõi kirikusse bordumaja või nagu tehakse joomakõrts moodsama nimega restoran haudade peale pühakotta. Sellest viimasest pole enam kuulda olnud, tehti vaikselt ära?

Nimi (kohustuslik)
7 kuud tagasi

Hea oleks teada, kes poolt, kes vastu oli!

nagu
7 kuud tagasi

eile tv-s öeldi, nüüd alles läheb võitlus tuulutajate vahel seal ehitada lahti, seltsimees on avatud kõigile pakkumistele, kohalikud saavad kohtla-järve maastiku, sest maad pidi kõigile tahtjatele jätkuma

Kohalik elanik
7 kuud tagasi

Ehedalt näha milline lödipüks ja pugejas on volikogu esimees,kes kardab oma tooli pärast,aga ju pakuti piisavalt,et oma meelt muutis. Muidugi ei saa mainimatta jätta veel kahte lödipüksist volikogu liiget ,kes ei julgenud kohalegi tulla,et hääletada.
Ühesõnaga Kullama peerud suruvad siia pargi,et endale Disney-Landy ehitada!

Eerik
7 kuud tagasi
Reply to  Kohalik elanik

Raimo, relax. ja ei kirjutata “matta”, vaid “mata”

Eduard Tamsalu
7 kuud tagasi

Hääletus oli nimeline..
LÄÄNEMAA inimesed soovivad nende juudiveskite poolt hääletanute nimesid ja näopilte…soovime muidugi ka elukoha aadresse…

Eduard Tamsalu
7 kuud tagasi

Elektrimolekulid…
Liiguvad Šveits pangakontole..
Jahh…
Elagu Eesti Wabariik

Ants
7 kuud tagasi
Reply to  Eduard Tamsalu

Purjus olete või?

A.R
7 kuud tagasi
Reply to  Ants

Teades, siis sünnist saati auru all

Hellat
7 kuud tagasi
Reply to  Eduard Tamsalu

Ärge enam peale võtke. Ja pidage meeles, et teie pole kohtunik ja kugege artikkel mitu korda hoolega läbi, enne kui kommenteerima hakkate. Aeglaselt ja mitu korda.

Name
7 kuud tagasi

12 points !

Kohalik
7 kuud tagasi

Miks ometi? Kas tõesti siis midagi teha ei saanud selle monstrumi ehitamise vastu?

Hellat
7 kuud tagasi
Reply to  Kohalik

Lugege artikkel veel mitu korda läbi. Ja aeglaselt.

En.
7 kuud tagasi
Reply to  Hellat

Kord aastate eest sattusin oma hoovis peale kahele vargale. Need jooksid eest ära, ajasin taga, sain kätte. Noored poisid olid. Esimese asjana hakkasid vabandama: “See ei ole nii nagu teile (st. mulle) paistab!”. Kuidas pole?! Nägin ju ihusilmaga, kuidas nad minu (mitte enda) aias, minu (mitte oma) asju kokku lappasid. Kusjuures pool kraamist oli jõutud juba kõrvaltänavasse vedada nagu poisid hiljem ette näitasid, et politsei väljakutsumisest pääseda. Seepärast kirjutasin ka siinse kommentaari ENNE Lääne Elu artiklisse süvenemist. Küllap seal serveeritakse keskkonnahävitajate äriplaani nii (otsustades kommenteerijate vaidluse järgi), et artklit lugenuil tekib veendumus hiidtuulikute paratamatuses. Mis kokkuvõttes on tülgastav, sest olgem… Loe rohkem »