Haapsalu sai esimesed kaks padeliväljakut

Olavi Klooster rajas Paraleppa kaks padeliväljakut. Foto: Heinrih Heintalu

Olavi Klooster rajas Paraleppa kaks padeliväljakut. Foto: Heinrih Heintalu

Esmaspäeval valmis Haapsallu Paralepa rannaalale kaks tennise sugulasmängu padeli väljakut, mis peaksid randa rohkem külastajaid meelitama.

Haapsalu aselinnapea Tõnu Parbuse sõnul soovis linnavalitsus väljakuid, et inimestel oleks rannas ka aktiivseid tegevusi. Märtsis korraldas Haapsalu linnavalitsus maakasutuse konkursi, kus otsis rentniku, kes rajaks Paraleppa kaks padeliväljakut. Konkursi võitis Olavi Klooster, kellele kuulub ka Paralepa seikluspark.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
varsti
9 kuud tagasi

pole enam haapsalus kohta kuhu pidevalt rahvast meelitatakse, kobruleht võiks hakata pidama reitingu tabelit nende meelitus paikade kohta igapäevaliselt , et teada saad, milline on siis haapsalu meeldivaim paik, kuhu rahvast kõige rohkem meelitatud on, saaks moodustada huvilistest nende paikade fänngrupid ja klubid ning anda välja auhindu ja tärne, see oleks haapsalut külastavale turistile väärtuslik infoallikas ja kindlasti ka stiimul meeldiva koha pidaja reklaamiks, loomulikult peaks siia juurde käima ka seni väga edukas juhtkirja seeria ning kõiksugu instruktsioonide ja kasutusjuhendite avaldamine kodanike teadmiste tõstmiseks, nagu näiteks ruumist lahkumisel sulgeda uks ja kustutada tuli

varsti viriseme jälle
9 kuud tagasi
Reply to  varsti

Ikka häda! Siis on halb, kui midagi tehakse, veel hullem, kui tegemata jäetakse ja midagi vabal ajal teha pole. Me ikka oskame viriseda!

kus
9 kuud tagasi

siin virisemist on, ainult ettepanek ja kiitused, et iga ruutsentimeeter linnast peab saama meelispaigaks kuhu rahvas koondada, muidu tundub, et peale karja tänava polegi linnas meeldivat kohta, juhtkirja lugedes tekkib tunne seal karja tänaval kohe pikali heida ja muudkui rullida ennast mõnusalt piki tänavat edasi tagasi, nii mõnus on kohe

liikuge, sportige
9 kuud tagasi

Väga kiiduväärt tegu! Hind tundub kõrge, aga seda ainult mulle. Ei tähenda, et hind ebaõiglane oleks Jõudu tegijatele, hoogu harrastajatele!