Galerii: Haapsalus võisteldi korvpalli tiitli eest

Heinrih Heintalu fotod

Laupäeval leidis Haapsalu spordibaaside puitpõrandaga välisväljakutel aset Läänemaa meistrivõistlused 3×3 korvpallis. Turniiril võistles kus võistkonda. Läänemaa meistriks tulid Erik Heinjärv, Mikk Valdas, Kaur Laasmaa, Oskar Tammejõe.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kohalik
4 kuud tagasi

Turniiril võistles kus võistkonda – kas artikli auto loeb ka, mida ta kirja paneb?????

Nii on
4 kuud tagasi
Reply to  kohalik

Kokkuhoiupoliitika. Kärpeid tehakse igal pool. Kahe u asemel üks u. Saab aru küll, pole probleemi.