Aimar Roomets: volikogu lõi Virtsul jalad alt

Virtsu elanik Aimar Roomets. Foto: Urmas Lauri

Virtsu elanik Aimar Roomets. Foto: Urmas Lauri

Eesti on väike ja paindlik riik. Me võiksime siin olla maaelu arendamises maailmale eeskujuks, nagu olime kunagi IT tiigrid, prügikoristuse eestvedajad ja algatajad muuski.

See mis Lääneranna vallas toimub, ei ole ainult siitkandi probleem, vaid üle-eestiline ja isegi ülemaailmne. Põhjuseks on linnastumine. Linnad imevad maakohad ressursist tühjaks. Paljud inimesed tuleksidki linnast tagasi maale elama, aga elu maal on kaasaja mõistes nii vaeseks tehtud, et siin on pea võimatu elada normaalset tänapäeva elustandardtitele vastavat elu.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
KODANIK
1 aasta tagasi

Huvitav kas need nutulaulikud on valmis käendama programmi et ehitame koolid jm sellise infra virtsu valmis ja siis kui 100 peret sinna ei saabu plekivad omast taskust selle kinni

.....
1 aasta tagasi

Aga maal olid ju kõik need sidejaoskonnad ,koolid,raamatukogud, teenindusmajad, kultuurimajad jne – ometigi inimesed läksid ju minema

imeline
1 aasta tagasi

katkematud aplausid meie armsale valitsusele ja refiparteile kommunistliku diktatuuri kehtestamisel