Läänemaa JK naised võitsid SK Tünamot

Läänlaste võistkond. Foto: erakogu
Läänlaste võistkond. Foto: erakogu

Teisipäeval, 4.juulil mängis Läänemaa jalgpalliklubi naiskond Sindis oma hooaja viienda mängu. Vastamisi mindi kohaliku SK Tünamoga, keda võideti tulemusega 4-2.

„Tegelikult oli see 6 +1 formaat meile harjumatu,” ütles läänlaste treener Ulrika Tülp. „Arvestades väljaku suurust ei oleks rohkemata mängijatega muidugi mängida saanudki.”

Treeneri sõnul harjusid mängijad väljakuga ära ja mäng paranes. Läänlased läksid 26. mänguminutil Kristina Ivaškina realiseeritud penaltist juhtima. Esimene poolaeg lõppeski seisul 1-0.

47. minutil sündis koduvõistkonna esimene värav. Kümme minutit hiljem skooris Taeblas jalgpalliteed alustanud Kätlin Luur, kes 60. minutil veel teisegi värava lõi.

65. minutil oli resultatiivne Mariliisa Murumäe ning mänguseis oli 4-1 läänlaste kasuks.
Kaks minutit hiljem lõi Tünamo eest oma teise värava Laura Voll ja lõppseisuks fikseeriti 4-2 Läänemaale.

Senipeetud viiest mängust on Läänemaa naised võitnud neli ning teeninud ühe viigi. Hetkel ollakse alagrupis 13 punktiga liidripositsioonil.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments