Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi võitis Kernu karikaturniiril kolmanda koha

Lõuna-Läänemaa JK lapsed ja lapsevanemad Kernu karikaturniiril. Foto: erakogu
Lõuna-Läänemaa JK lapsed ja lapsevanemad Kernu karikaturniiril. Foto: erakogu

Kernus peeti noorte koolilõpu jalgpalli karikaturniir. Turniiril mängisid U10 (2014) vanuseklassi jalgpallilapsed. Kokku osales neli võistkonda, kes pidasid omavahel turniiri.

Väga palava ilmaga peetud turniiril said võistkonnad viis pikka mängu ja see oli lastele suureks katsumuseks. Äsja nädalasest jalgpallilaagrist tulnud Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi noored jalgpallurid pidasid kenasti vastu ja tegid korraliku turniiri.

Klubi võistkond koosnes poistest ja tüdrukutest, mis oli teiste võistkondadega võrreldes eriline. Turniiri eesmärk oligi anda kõigile, kes soovisid võistlusel osaleda, palju mänguaega.

Nii saidki noored lõunaläänlased võrdselt kõikide võistkondade vastu mängida. Alagrupis tulid kaotused FC Flora Kalamaja võistkonnalt 2:4 ja Tallinna JK Kalevilt 1:2. Mõlemas mängus, vaatamata kaotusele mängisid maaklubi lapsed väga hästi. Mäng Kohila JK Püsivuse vastu jäi 2:2 viiki.

Poolfinaalis mindi kokku taas FC Flora tiimiga ja taas tuli pealinna klubi paremust tunnistada. Ees ootas kolmanda koha kohtumine JK Püsivusega, kes poolfinaalis oli kaotanud noortele kalevlastele.

Pronksimäng oli väga äge. Rünnakud kulgesid ühe värava alt, teise alla. Ja ühel korral suutsid lõunaläänlased ka vastaste väravaluku lahti muukida. 1:0 tulemusega ka mäng lõppes. Toreda kolmanda kohaga läksid noored jalgpallurid suvepuhkusele.

Lõuna-Läänemaa JK eest mängisid: Emily Alpius, Katriin Sildre, Heleene Leemets, Kairon Omar Ploomipuu, Kaarel Maiko Tšekenjuk, Keron Kamarik, Romec Vatter, Romet Tšorni, Mattias Idvani, Robert Lehtpuu, Tarvi Tiidussalu, Rasmus Karm, Randar Sildre.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments