Läänemaa JK esindus sai võõrsil Kalevilt suure kaotuse

Läänemaa jalgpalliklubi meeskond. Fote: Theimo Tülp
Läänemaa jalgpalliklubi meeskond. Fote: Theimo Tülp

Läinud laupäeval, mil jalgpallimaailm hingas UEFA Meistrite Liiga finaali rütmis, peeti Eestis esiliiga B 17. vooru kohtumisi.

Läänemaa jalgpalliklubi esindusmeeskond mängis pealinnas Kalevi keskstaadionil Tallinna Kalevi järelkasvuvõistkonnaga.

Mängu 14. minutil eksis läänlaste kaitsemängija trahvikastis ning mais liiga parimaks  mängijaks valitud Kenlou Laasneri poolt realiseeritud penalti viis kodumeeskonna juhtima.

Veidi üle veerand tunni hiljem eksisid külalised taas trahvikastis ning Kenlou Laasner pani Läänemaa võrgu penaltilöögiga teistkordselt sahisema.

Esimese poolaja kolmas värav sündis 40. minutil. Nii läksid läänlased poolajale kolmeväravalises kaotusseisus. See on skoor, mida peetakse psühholoogiliseks murdepunktiks ehk seisuks, millest väga keeruline välja tulla.

Kuna läänlaste kaitseliin koosnes sel korral eranditult väiksema kõrgema liiga kogemusega noortest mängijatest, ei olnud enesekindlust teisel poolajal kuskilt juurde võtta. Tulemuseks hooaja suurim 0-6 kaotus.

Nüüd ootab mängijaid ees pea kolmenädalane koondiste paus, mille ajal end koguda saab.

Võistkonna järgmine mäng peetakse 29. juunil Haapsalu linnastaadionil Nõmme Kaljuga.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments