Kiltsi teel ei lasknud keelatud pliidi alla tuld teinud inimesed päästjaid sisse

Lääne Elu

info@le.ee

10. juunil kell 00.11 sõitsid päästjad Haapsalu linna Rohukülla Kiltri teele, kus elumaja oli kärsahaisu täis. Päästja kontrollisid hoone üle, kuid tulekahju ei tuvastatud. Kuna kaminat polnud  kolm kuud köetud, imbus küttekolde ülekütmise tagajärjel majja suits ja tolmu põlemise lõhn.

11. juunil kell 7.27 kutsuti päästjad Haapsalu linna Kiltsi teele, kus korstnapühkija kütmiskeeluga korteris köeti pliiti. Kuna päästjaid korterisse ei lastud, tegid nad selgitustööd ukse vahelt ning palusid kütmise lõpetada.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
seikspiir
1 aasta tagasi

Kas lisaks liiklusinspektorile tuleb nüüd ka korstnapühkijat kartma hakata?

Jah
1 aasta tagasi
Reply to  seikspiir

Haige teema tõesti. Korstnapühkijad hakkavad ka tähtsaks minema. Keelama krdid. Ei või niipalju õiguseid igale poole anda.

Jaan K
1 aasta tagasi

Mis asi on keelatud pliit?

Napak
1 aasta tagasi
Reply to  Jaan K

See on nagu korstnapühkija akt 😀

Sama
1 aasta tagasi
Reply to  Jaan K

küsimus on mul. Kirjanikud võiksid ikka eesti keelt paremini osata! Pliit, mida ilmselt kütta ei lubata sest see on amortiseerunud (katki, tuleohtlik). Nii võikski kirjutada.