Pikajalamäe teenindushoone ehitusel lüüakse kopp varsti maasse

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Palivere Pikajalamäe teest paremal asuvasse puudesallu kerkib tervisekeskuse teenindushoone. Foto: Urmas Lauri


Fotod: Urmas Lauri

Kui kõik sujub, on Palivere Pikajalamäele ehitatav teenindushoone talveks katuse all ja kevadel saab linti lõigata.

Neljapäeval kukkus teenindushoone ehitushanke tähtaeg. Kui hankedokumendid võttis välja seitse ettevõtet, siis oma pakkumuse tegid neist kolm. Kas esitatud pakkumused vastavad hanke nõuetele ning milline pakkumus on parim, selgitab hankekomisjon välja järgmise nädala jooksul.

Lääne-Nigula vallavalitsuse majandusosakonna juhataja Taivo Kaus oli eilseks pakkumustele juba pilgu peale heitnud. „Iseenesest on hea, et mahtusid hinna sisse,” nentis Kaus. Hind, mida vald on koos toetusrahaga nõus teenindushoone eest maksma, on umbes 800 000 eurot.

Kausi sõnul tuleb esitatud pakkumused üksipulgi üle kontrollida ja seejärel kvalifitseerunud pakkumuste hulgast võitja välja valida. „Järgmise nädala jooksul saab hinnata ja otsustada,” lausus Kaus.

Komisjoni kuuluvad lisaks Kausile Palivere osavallavanem Merilin Saska ning sihtasutuse Põhja-Läänemaa Turismi- ja Spordiobjektide Haldamiskeskus juhatuse liige Mati Kallemets.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ah et see
9 kuud tagasi

vallatibin on otsustaja? Mitte muffigi ta kohalikust elust ei tea ega polegi huvitatud.
Miks ei võiks otsustajaks olla keegi kohalikest hakkajatest meestest kes asjadega kursis on ja kohalike huvide eest seisab?

Kole palju on
9 kuud tagasi

800k selle putka eest???
Miks?

Hellat
9 kuud tagasi
Reply to  Kole palju on

See on isegi veel vähe

kepsutamiseks jagub
9 kuud tagasi
Reply to  Kole palju on

Kui küsitakse, siis ikka võib maksta. Raha näib olevat ka. Taebla eramajade puhta joogivee tarbeks ei pidavat raha olema. Lubati ja lubaduseks on jäänudki. Prioriteedid!!!???