Kõmsi spordipoiss tegi TV 10 Olümpiastardis tubli etteaste

Arthur Kelder peale finaalvõistlust. Foto: erakogu
Arthur Kelder peale finaalvõistlust. Foto: erakogu

Laupäeval Tartus peetud legendaarse noorte kergejõustikuvõistluse TV 10 Olümpiastardi kolmandal vabariiklikul etapil esindas Läänemaad Arthur Kelder väikesest, 23 õpilasega Kõmsi koolist.

Tilluke maakool oli ajaloos esimene kord sellel suurel ja maailmas ainulaadsel kergejõustikuvõistlusel esindatud.

Poiste noorema grupi kuulitõukevõistlusel sai Kelder tubli 17. koha. Kokku tõukas nooremaid, 2011–2012 sündinud poisse kuuli koguni 64. Kelder oli oma tulemusega 9.14 kindlalt võistlejate rivi eesotsas.

Toredamaks teeb tõsiasja veel fakt, et väikese küla koolipoiss sai vabariigi finaali läbi Pärnu eelvõistluse. Seal täitis ta finaaletapi normatiivi ja võitis kolmanda koha. Sama tulemuse kordamine andnuks finaalis Keldrile 12. koha.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Maie
1 aasta tagasi

Huvitav, kas tulevikus saavad kõik teised koolid ka märkimisväärselt juurde õpilaste arvu kust tubli spordipoiss tuleb või kasutab Lääne Elu seda spetsiaalselt sae käima tõmbamiseks koolireformi taustal?