Vormsi saab oma universaalse spordihoone

Vormsi teeviidad. Foto: Urmas Lauri

Vormsi teeviidad. Foto: Urmas Lauri

Vormsi kauaaegne unistus oma spordisaalist hakkab täituma – hoone projekteerimistingimused said esmaspäeval valmis.
Vormsi vallavanema Maris Jõgeva sõnul on spordihoone puhul eesmärk, et see oleks kompaktne – et ühes ruumis saaks harrastada võimalikult paljusid spordialasid.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Tõnn
1 aasta tagasi

Minu teada saarel on 200 elanikku, enamuses 50+. Tantsuringis ju vist kah enamus 55+. Üürida hoonet saarel- haaaaaa, haa!

Ikka vaja
1 aasta tagasi

Koolis järgmisest sügisest tervelt 14 õpilast ja ega suuremaks see arv ei lähegi. Saarel üks täiskasvanute tantsurühm 8-10 tantsijaga ja koolis 8 tüdrukuga. Hoonet tuleb kõva raha eest üürima hakata, sest muidu seda ülal ei pea

Tige kala
1 aasta tagasi

Tõesti huvitav – saarel 400 elanikku ( osa lihtsalt omavad sissekirjutust ) ja spordisaal lausa ? Mis rahadest ? Kuidas kavatsetakse seda ülal pidada ?

Juuli
1 aasta tagasi

Vormsile spordihoone…. ootamatult palju sportlikke inimesi asus nüüd saarele elama, et spordihoone end õigustab? Ehitada on lihtne, mida ja kes küll kulud kannab edaspidi, ehitus ja amortisatsioon ajab valla eelarve uppi. Sportimisvõimalusi saarel on, on kaunid metsad ja põllud, metsateed ja trena zörid- spordihuvilised, sportige!