Juhtkiri: raamatukogu pole kapp

Lääne Elu

info@le.ee

Lääneranna vallavolikogu otsustab täna nelja raamatukogu saatuse. Eelnõu sulgeda kevadest Kirbla, Tuudi, Metsküla ja Saulepi raamatukogud on koostatud. Pole põhjust arvata, et volinikud selle maha hääletaksid. Haridus- ja kultuurikomisjon on sulgemise üksmeelselt heaks kiitnud – kuus poolt, seitsmes erapooletu. Vallajuhtide suust kõlab üks ja sama: midagi pole parata, sest raha ei ole.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kaja
1 aasta tagasi

Maaelu ja ühtlasi eestluse likvideerimine on Reformierakonna eesmärk. See plaan tuleb Brüsseli valitsejatelt ja on otse välja öeldud juba aastaid tagasi: kõik rahvuslik tuleb likvideerida ja asendada multikultuursuse ja globalismiga.

ensv
1 aasta tagasi

ehitamine, kõik eestimeelne tuleb likvideerida, ehk hoopis vallavalitsus kinni panna

Irw
1 aasta tagasi
Reply to  ensv

Kogu aeg kostub kisa – postkontorid ja raamatukogud pannakse kinni , elu pole . Kui küsid aga kunas kisaja ise viimati neid asutusi külastas saad vastuseks ainult vaikuse

paratamatu
1 aasta tagasi
Reply to  Irw

Mina ei tea ka ühtki asutust, mis oleks üliaktiivses kasutuses ja pandi “arusaamatutel” põhjustel kinni. Kui ikka käib neli inimest uksest sisse-välja, jääb üle see sulgeda, tahame või mitte.

kõigest neli inimest...
1 aasta tagasi
Reply to  paratamatu

tühine asi, ainult neli inimest….ehk on nad korralikud maksumaksjad, raamatusõbrad, head lapsevanemad, kes oma lastele õhtuti raamatuid loeva ja kes teab äkki just tänu sellele ei juhtu need lapsed tänavetele hulkuma…aga meie elame ju raha maailmas, paneme kohad kinni, neid küsatab ju ainult neli inimest…..

Nimi (vabatahtlik)
1 aasta tagasi

Palju te ise ka riigile maksate?