Raigo Õiglas on parim Noorte Kotkaste juht

Lääne Elu

info@le.ee

Aasta kodutütar Reena Reidla (vasakult), aasta Kodutütarde noortejuht Kristo Sinivee, aasta kaitseliitlane Alfred Hallika, aasta naiskodukaitsja Kristi Randla, aasta noorkotkas Andreas Idavain ja aasta Noorte Kotkaste noortejuht Raigo Õiglas. Foto: Markus Sein
Aasta kodutütar Reena Reidla (vasakult), aasta Kodutütarde noortejuht Kristo Sinivee, aasta kaitseliitlane Alfred Hallika, aasta naiskodukaitsja Kristi Randla, aasta noorkotkas Andreas Idavain ja aasta Noorte Kotkaste noortejuht Raigo Õiglas. Foto: Markus Sein

Kaitseliidu parim Noorte Kotkaste noortejuht on Raigo Õiglas Lääne malevast.

Õiglas on Noorte Kotkaste jaoks olemas juba 9 aastat. Tema kindla käe kõrval kasvavad suureks Eestit väärtustavad noorliikmed. Tema lubadustel on 120% garantii, ta teeb kõike mida lubatud ja natuke peale. Kõik, kest temaga kokku puutuvad, teavad, et kõik torisejad ja porisejad muutuvad ühtäkki nägijateks ja tegijateks. Ta on pühendunud noortetööle ning eriti Mustadele Tiigritele ja Vormsi Viikingitele. Tänu tema tekitatud pärituulele on viimasel aastal Kaitseliitu astunud 9 noorkotkast.

Kaitseliit tänas laupäeval Tartus Kaitseliidu ja naiste- ning noorteorganisatsioonide eelmisel aastal enim väljapaistnud liikmed. Pidulikul tunnustusgalal osales ligi 90 kaitseliitlast, naiskodukaitsjat, noorkotkast, kodutütart ning noortejuhti kõikjalt Eestist.

Organisatsiooni parimad selgitati välja kõigis Kaitseliidu malevates, Naiskodukaitse ringkondades, samuti noorteorganisatsioonides. Tunnustused nominentidele andsid kätte kaitseminister, Kaitseliidu ülem ja kaitseväe juhataja. Kuulutati välja eelmise aasta parimatest parim kaitseliitlane, naiskodukaitsja, kodutütar, noorkotkas ja noortejuhid.  Kõiki nominendid said kingitused, aasta parimad ka rahalise tunnustuse.

Kaitseliidu ülem brigaadikindral Riho Ühtegi tänas organisatsiooni parimaid panuse eest Kaitseliitu. „„Me kõik- mehed, naised ja noored- oleme Põhjakotka all üks pere. Täna me näeme, kuidas ukrainlased oma maad kaitstes kõigeks valmis on, seda nii rindel kui tagalas .Niisamuti peame ka meie olema valmis keerulisteks olukordadeks, kui peaksime nendega silmitsi seisma. Teie seda kindlasti olete. Teie olete need, kes aitate teisi, kes ei vaja ise abi, kes on eeskujuks teistele,“ ütles Ühtegi.

„Eestis on kümneid tuhandeid inimesi, kes valmis oma igapäevategevuste kõrvalt vabatahtlikult riigikaitsesse panustama. Ja kuigi on üliraske nende kõikide seast kedagi eraldi välja tuua, on mul hea meel, et Kaitseliit seda teeb. Soovin ka omalt poolt kõikidele äramärgitutele jätkuvat indu ja jaksu säramiseks ning eekujuks olemiseks,“ sõnas kaitseminister Hanno Pevkur.

Aasta parimaks kaitseliitlaseks valiti Alfred Hallika Tallinna malevast. Parim naiskodukaitsja on Kristi Randla Võrumaa ringkonnast. Parimaks kodutütreks tunnustati Reena Reidla Sakala ringkonnast. Noorkotkastest tuli aasta parimaks Andreas Idavain Harju malevast. Kodutütarde noortejuhtidest tunnistati aasta parimaks Kristo Sinivee.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments