Isamaa nimekirjas kandideerib ainsa läänlasena riigikokku Mikk Lõhmus

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

MIkk Lõhmus. Foto: Arvo Tarmula
Lääne-Nigula vallavolikogu esimees Mikk Lõhmus on Isamaa nimekirjas Lääne-Eesti ringkonnas teisel kohal. Foto Urmas Lauri

Erakond Isamaa volikogu kinnitas teisipäeval valimisnimekirjad tulevasteks riigikogu valimisteks.

Hiiu-, Lääne- ja Saaremaa ringkonna esinumber on saarlasest turismitalu pidaja Mart Maastik. Nimekirjas teisel kohal on Lääne-Nigula vallavolikogu esimees Mikk Lõhmus.

Sel sügisel Isamaaga liitunud Lõhmus, kes on erakonna üldnimekirjas 42. kohal, on ka ainus läänlane Isamaa Lääne-Eesti ringkonna nimekirjas.

Ringkonna nimekirjas kolmandal kohal on hiidlasest ettevõtja Andrus Ilumets. Talle järgnevad saarlased Anti Toplaan, Kersti Truuverk, Kalmer Poopuu, Tõnu Munk ja Kaido Kaasik. 

Pärnumaa valimisringkonnas, kuhu kulub ka Lääneranna vald, on Isamaa esinumber riigikogu liige Andres Metsoja. Nimekirjas kolmandal kohal on endine Lääneranna vallavanem Ene Täht.

Isamaa esimehe Helir-Valdor Seederi sõnul näitab nimekiri ka erakonna prioriteete eesseisvatel valimistel. „Eesti keel ja kultuur, Eesti kaitsevõime ning Eesti pered,” tõi Seeder esile Isamaa põhiteemad.

Isamaa valimisloosung riigikogu valimistel on „On vaid üks isamaa!”

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
10 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Nigulast
1 aasta tagasi

Kelle pähe müts läheb?Ekre on ainus avalikustaja,teistel rahatropid suu ees.Ent kui ka see erakond kuuluks valitsusse,mis muutuks?Rahvas,miks magad ja loodad ülikondade peale?

Hellat
1 aasta tagasi
Reply to  Nigulast

Ekrel võib samuti raha suhu toppida.

Endine leitnant
1 aasta tagasi

Ega blondiin musta peaga on ikka blondiin! Samuti on hunt rahvuslase nahas edasi hunt! Ärge valige libereid, EKRE on ainus rahvuse püsimise lootus!

Endel, 85
1 aasta tagasi

Ja lõhmus on juba end korduvalt negatiivselt tõestanud

Hellat
1 aasta tagasi
Reply to  Endel, 85

Teie täpselt samamoodi

Hellat
1 aasta tagasi

Tõesti või?!

Ants
1 aasta tagasi

Kiidetud olgu Jeesus Kristus🤣

kes
1 aasta tagasi
Reply to  Ants

see veel on

tõsi
1 aasta tagasi

ja resbublikuid pole meile vaja

Nojaa
1 aasta tagasi
Reply to  tõsi

Eks ikka häda